Σε υψηλές πτήσεις ο Αλυζιακός. Νίκησε με το ευρύ σκορ 3 - 0 τον Ακαρνανικό Φυτειών (Βίντεο).


Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ο Α.Ο. Αλυζιακός. Το Σάββατο 21.11 επικράτησε μέσα στον Μύτικα της δυνατής και καλής ομάδας του Ακαρνανικού Φυτειών με το πειστικό σκορ 3 - 0. Η νίκη αφιερώθηκε από τους παίκτες στον Δημήτρη Γαρίδα, που είχε αναλάβει το κομμάτι της εκγύμνασης της ομάδας και ο οποίος αναχώρησε για εργασία στην Γερμανία.
Με αυτή την νίκη ο Αλυζιακός βρήκε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Ακαρνανικό στην βαθμολογία και να εδραιωθεί στην 6η θέση με 15 βαθμούς με τον 2ο, τον 3ο, τον 4ο και τον 5ο της βαθμολογίας να απέχουν από έναν έως τέσσερις βαθμούς.
Αρκετός κόσμος στο γήπεδο (και από τις Φυτείες ήρθαν αρκετοί φίλαθλοι) παρακολούθησε έναν αρκετά καλό αγώνα, με τον Αλυζιακό σαφώς να υπερέχει εντός του γηπέδου και να φτάνει σε μία σχετικά εύκολη επικράτηση.
Α' ημίχρονο.
Αναγνωριστικό το πρώτο 10λεπτο με τις δύο ομάδες επιφυλακτικές να ψάχνουν τα πατήματα τους και να προσπαθούν και οι δύο να ελέγξουν τον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Διαμαρτυρία του Αλυζιακού για πέναλτι στο 11ο λεπτό ύστερα από χέρι παίκτη των Φυτειών μέσα στην περιοχή.
Στο 15ο λεπτό είχαμε μία πάρα πολύ όμορφη φάση. Τον παίκτη του Αλυζιακού Β. Γεωργαλή να χάνει ανεπανάληπτο τετ α τετ (ικανότητα του τερματοφύλακα που απέκρουσε πολύ όμορφα) και στην αντεπίθεση ο Ακαρνανικός να χάνει δικό του τετ α τετ, με τον τερματοφύλακα του Αλυζιακού αυτή την φορά να λέει με την σειρά του όχι στην παραβίαση της εστίας του.
Το σκορ άνοιξε για τον Αλυζιακό ο Ν. Λυγκώνης (Καρίπης) από στημένη φάση. Αριστοτεχνικά εκτελεσμένο το κόρνερ από το αριστερό πόδι του Δ. Σκαρογιάννη Δημήτρη. Δυνατό σημείο του φετινού Αλυζιακού οι στημένες μπάλες. Φαίνεται ότι ο κόουτς Τάτσης έχει κατασκόπους και παρακολουθεί τι γίνεται στου Ρέντη από τον Σίλβα!!!
Ο Αλυζιακός είχε και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλο γκολ κυρίως με τον δραστήριο και κινητικό Β. Γεωργαλή.
Β' ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και από την αρχή πήρε μέτρα στο γήπεδο και μετέφερε το παιχνίδι προς την εστία του Ακαρνανικού. Στο 65ο λεπτό αυτή η πίεση είχε αποτέλεσμα, με κερδισμένο πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Β. Γεωργαλή από τον τερματοφύλακα των Φυτειών και αποβολή του τελευταίου, όντας τελευταίος παίκτης.


Το κερδισμένο πέναλτι για τον Αλυζιακό.


Η εκτέλεση του πέναλτι από τον Σ. Αποστολάκη για το 2 - 0.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σ. Αποστολάκης και έτσι το σκορ διαμορφώθηκε σε 2 - 0 και εκεί μπορούμε να πούμε ότι κλείδωσε η νίκη και οι τρεις βαθμοί για τον Αλυζιακό. Τα επόμενα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και η ομάδα του Ακαρνανικού αγωνιζόταν με 10 παίκτες.


Ασφυκτική πίεση του Αλυζιακού, με το σουτ του Γ. Παπανικόλα λίγο άουτ.

Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Σ. Παβέλη όντας επιθετικό φάουλ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 85ο λεπτό από τον Ζ. Μπουλιέρη ο οποίος καραδοκώντας, εκμεταλλεύτηκε την εντελώς άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα των Φυτειών και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3 -0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας με αντίπαλο την τελευταία στην βαθμολογία Χρυσοβίτσα.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.