Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στον Μύτικα; Αν αυτό πραγματοποιηθεί θα είναι καίριο πλήγμα στον Μύτικα και σε όλη την Δ.Ε. Αλυζίας.


Πληροφορούμαστε ότι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα, υπάρχουν σκέψεις και οδεύει προς κλείσιμο. Η πληροφορία μας είναι έγκυρη και δεν χωρά αμφισβήτηση. Η οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί, όμως η σκέψη υπάρχει και μάλιστα οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε σχεδόν για βεβαιότητα.
Δεν χρειάζεται εμείς να εξηγήσουμε τις μεγάλες επιπτώσεις που θα έχει ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς του Μύτικα. Καθένας το αντιλαμβάνεται.
Εμείς το αναφέρουμε και ελπίζουμε να υπάρξει μία κινητοποίηση μήπως και καταφέρουμε να αποτρέψουμε την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, όχι μόνο για τον Μύτικα, αλλά για ολόκληρη την Δ.Ε. Αλυζίας.

6 σχόλια:

  1. Σημεία των καιρών. Παντού γίνεται. Δυστυχώς θα προσγειωθούμε σε μια άσχημη πραγματικότητα. Κάτι πρέπει αν σκεφτούμε. Προτείνω να αποκλείσουμε το κατάστημα με τούς υπαλλήλους μέσα και να μην τούς αφήσουμε να βγούνε μέχρι να ανασταλεί η απόφαση. Εννοείται πως ότι ζητάνε τα παιδιά (της τράπεζας) θα το έχουνε. Στα ώπα ώπα. Μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι αλλη υποβαθμιση.Θα ειναι και το τελος ολοκληρης περιοχης -πρωην δημος ΑΛΥΖΙΑΣ και των απεναντι νησιων.ΟΛΟΙ οι φορεις να στειλουν επιστολη στο ΔΣ της Τραπεζας και σε ολα τα κομματα-που κομματια να γινουν-για την αναγκη παραμονης της τραπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας συμβαίνει το ίδιο. Και όλες οι φήμες αφορούν τη συγκεκριμένη τράπεζα. Ελπίζω να μην επαληθευτουν οι φήμες που μιλάνε ακόμα και για κλείσιμο της Πειραιώς. Καμία άλλη τράπεζα δεν μιλάει, προς το παρόν, για κλείσιμο καταστημάτων εκτός από τη συγκεκριμένη. Πως αποκωδικοποιουνται άραγε τα αποτελέσματα των stress test? Κάποιος με περισσότερες γνώσεις θα μπορούσε να μας εξηγήσει τι πιθανόν να γίνεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΑΨΕ.... ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .....Enter ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .......Την ωραία ατμόσφαιρα χαλάει η Πειραιώς, η οποία έχει και τις μεγαλύτερες κεφαλαιακές ανάγκες, δεδομένου ότι δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο πως θα πετύχει την ανακεφαλαιοποίηση. Από κοντά και η Εθνική, η οποία ανακοίνωσε ότι θα καλύψει μέρος των αναγκών της πουλώντας τη Finansbank, τη θυγατρική της στην Τουρκία, δηλαδή το πιο κερδοφόρο κομμάτι της στην πιο δυναμική περιφερειακή αγορά. Για όσους έχουν επίγνωση του καταστροφικού ρόλου τραπεζών τα τελευταία χρόνια, αυτά και μόνο αρκούν για μια ψυχραιμότερη εκτίμηση του τι πραγματικά συμβαίνει.........

    .........Το συμπέρασμα είναι απλό και καθαρό: η Πειραιώς και η Εθνική – ιδίως η πρώτη – είναι τράπεζες που έχουν αποτύχει παταγωδώς στη βασική τραπεζική λειτουργία, δηλαδή στον έλεγχο της ποιότητας των δανείων. Το τελευταίο διάστημα δάνεισαν αφειδώς σε μεγάλες επιχειρήσεις, χωρίς αποτελεσματικά οικονομικά κριτήρια, δημιουργώντας ζημίες σχεδόν 4 δις. Τα ποσά είναι τεράστια και απειλούν την ίδια την ύπαρξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.