Ενέργειες τις κοινωφελούς επιχείρησης για κλοπές στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.


Αστακός 19 Νοεμβρίου 2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
Τηλ: 2646360541
6973330607
Προς: Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας
Κοινοποίηση: Α.Τ. Αστακού

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά θα ήθελα να σας ενημερώσω και παράλληλα να ζητήσω την βοήθεια σας για ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο μήνα, σε χωριά του Δήμου Ξηρομέρου και ειδικότερα στα δημοτικά διαμερίσματα Αγραμπέλου, Προδρόμου, Μαχαιράς και Χρυσοβίτσας.
Τον τελευταίο μήνα έχουν διαρρήξει πάνω από είκοσι σπίτια, από παράπονα που εξέφρασαν οι παθόντες, τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν και ενώ οι ιδιοκτήτες αυτών βρίσκονταν εντός των οικιών τους, με ότι κίνδυνο συνεπάγεται η εν λόγω κατάσταση.
Οι εν λόγω δράστες κινούνται κατά τις ώρες 01:30 π.μ. έως 04:00 π.μ. από καταγγελίες κατοίκων που έχουν πέσει θύματα διαρρήξεων, καθώς και από πληροφορία κατοίκου του δημοτικού διαμερίσματος Χρυσοβίτσας που αντιλήφθηκε δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες να προσπαθούν να αναρριχηθούν σε μαντρότοιχο οικίας περί της 02:00 π.μ. την 17/11/2015 και τράπηκαν σε φυγή όταν τον αντελήφθησαν.
Παρακαλώ όπως εντείνεται την Αστυνόμευση κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες στα εν λόγω δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας, για να μπορέσει να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων.
Θέλοντας να σας επισημάνω ότι οι μόνιμοι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους είναι υπερήλικες και ανήμποροι να προστατευτούν από τυχόν επιθέσεις που προκληθούν σε βάρος τους.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 

Ο Πρόεδρος

Γεωργούλας Κωνσταντίνος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.