Υπογραφή συμβάσεων συντηρήσεων ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Λύτρα.


Υπεγράφησαν σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2015 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων ΠΔΕ συμβάσεις "Συντήρησης Ηλεκτροφωτισμού Εθνικού Οδικού Δικτύου για την περίοδο 2014 - 2015" των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας - Αιτωλοακαρνανίας - Ηλείας, παρουσία των αναδόχων, του Δ/ντη Τεχνικών Έργων ΠΔΕ κ. Φάρες Μπεσαράτ και υπηρεσιακών παραγόντων.
Οι ανωτέρω συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 450.000 € χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ΣΑΕΠ501/2014.
Ο κ. Λύτρας μετά την υπογραφή των συμβάσεων ζήτησε από τους αναδόχους των ανωτέρω εργολαβιών την ποιοτική αντιμετώπιση των φθορών και την σωστή συντήρηση του δικτύου, εκφράζοντας και την βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και οδική ασφάλεια των πολιτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.