Μετατόπιση, συνένωση και αύξηση δυναμικότητας από 460 tn ετησίως σε 575 tn ετησίως για την ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα στο «Βαθύ Λιμιόνι».

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την πλωτή διαδήλωση που έγινε τον Αύγουστο του 2013 στο «Βαθύ Λιμιόνι», από την επιτροπή αγώνα των κατοίκων Καλάμου και Καστού ενάντια στο Χωροταξικό των Ιχθυοκαλλιεργειών, στο οποίο περιλαμβάνονται τα δύο νησιά Κάλαμος και Καστός Λευκάδας. 
Πήρε έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων από το ΥΠΕΚΑ η μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στο «Βαθύ Λιμιόνι» Νήσου Καλάμου, Δήμου Λευκάδας, Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Η έγκριση αφορά τη δημιουργία ενιαίας πλωτής μονάδας, θαλάσσιας έκτασης 40 στρεμμάτων δια της μετατόπισης και συνένωσης δύο υφιστάμενων πάρκων (25 στρεμ. + 15 στρεμ.) εκτροφής θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων, εκσυγχρονισμό τους και αύξηση της δυναμικότητας τους, από 460 tn ετησίως σε 575 tn ετησίως.
Η συγκεκριμένη μονάδα ξεκίνησε την δεκαετία του '90 με 10 στρέμματα, το 2001 επεκτάθηκε με άλλα 15 στρέμματα και το 2006 πήρε άλλη μία επέκταση 15 στρεμμάτων. Έτσι αποτελείται από δύο θαλάσσια πάρκα 25 και 15 στρεμμάτων τα οποία πρόκειται να συνενωθούν.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

2 σχόλια:

  1. Φταίω εγώ που τα βάζω με το Βαρεμένο? Ο σύντροφός του ο Σκουρλέτης υπογράφει. Να τον πάρει τηλέφωνο να του πεί ότι εξέδωσε απόφαση βασιζόμενος σε παράνομη απόφαση από το 2013 του Αποκεντρωμένης Διοίκησης του Αγγελάκα. Όπως λέει και ο Μπογιόπουλος, Την άλλη φορά Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Συριζα μυτικα δε θα πάρει θέση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.