Δυναμική κινητοποίηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αλυζίας στην διασταύρωση του Μύτικα.


Οι φωτογραφίες προέρχονται από το
φιλικό Blog kandilatoxoriomas.

Πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα λίγο μετά της 11 το πρωί το κλείσιμο της διασταύρωσης του Μύτικα από τοπικούς αγρότες και κτηνοτρόφους, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει με σχετική μας χθεσινή ανάρτηση.
Η ειρηνική συγκέντρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων ήταν μαζική και δυναμική και αύριο την ίδια ώρα θα ξανά προχωρήσουν εκ νέου στο κλείσιμο της διασταύρωσης και αναμένεται να υπάρχει ακόμη καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη παρουσία αγροτών και κτηνοτρόφων
Αιτία των πολύ μεγάλων κινητοποιήσεων, το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που προωθείτε από την Κυβέρνηση και που σύμφωνα με τον αγροτικό κόσμο, οδηγεί στον πλήρη αφανισμό τους.
Περιπολικό της τροχαίας Αγρινίου επισκέφτηκε το σημείο, συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους, ώστε να διερευνήσει τις προθέσεις τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.