Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα: Ημερήσια εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Μύτικα διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου. Αναχώρηση από το Δημοτικό Σχολείο στις 6:30 π.μ. Επιστροφή στον Μύτικα στις 11:00 μ.μ.
Κατεβάστε και τυπώστε την αίτηση συμμετοχής σας από εδώ. Παρακαλείστε να  συμπληρώσετε τα άτομα που θα συμμετάσχουν και να επιστρέψετε το παρόν με το εισιτήριο στις δασκάλες κα Παλμπά και κα Σταύρακα.

Τιμή συμμετοχής:
  • Μαθητές: 8,00 € ( Υποχρεωτική η παρουσία συνοδού).
  • Γονείς - Συνοδοί - Φίλοι: 11,00 €.
Δείτε εδώ ζωντανά εικόνα από το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.