Κάλεσμα του Δήμου Ξηρομέρου για συμμετοχή στο Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο για την υγεία, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΨΗΦΙΣΜΑ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, σύμφωνα με την 2/2016 απόφαση του, στην τακτική συνεδρίαση στις 23/01/2016, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει και να συμμετάσχει στο εξαγγελθέν συλλαλητήριο για την απάντηση της κοινωνίας της Αιτ/νίας, να βελτιωθούν και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες υγείας του νομού μας, κυρίως όσο αφορά την λειτουργία του Γ.Ν. Αγρινίου και του Γ.Ν. Μεσολογγίου.
Επίσης καλεί και τον κόσμο του Δήμου μας να λάβει μέρος, προσφέροντας μέσα μετακίνησης, ούτως ώστε η μαζικότητα να είναι καθολική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.