Τρίτη συνεχόμενη ημέρα που οι αγρότες - κτηνοτρόφοι της Δ.Ε. Αλυζίας κλείνουν τον δρόμο.


Οι φωτογραφίες προέρχονται από το
φιλικό Blog kandilatoxoriomas.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι αγρότες - κτηνοτρόφοι της Δ.Ε. Αλυζίας προχωρούν στο κλείσιμο της διασταύρωσης του Μύτικα.
Σκοπός των αγροτών και κτηνοτρόφων είναι να συνεχίσουν το καθημερινό αυτό ολιγόωρο κλείσιμο του δρόμου. Αιτία των πολύ μεγάλων κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου που έχουν ξεσπάσει από άκρη σε άκρη σε όλη την Επικράτεια, το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που προωθείτε από την Κυβέρνηση και που σύμφωνα με τους αγρότες οδηγεί στον πλήρη αφανισμό τους.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.