Εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα η εισηγητική έκθεση και ο Προϋπολογισμός για το έτος 2016 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου από το Διοικητικό Συμβούλιο.


Εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα η εισηγητική έκθεση (δείτε εδώ) και ο Προϋπολογισμός (δείτε εδώ) της Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Ξηρομέρου, στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε στον Αστακό στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 07:00 µ.µ.

2 σχόλια:

  1. Το 2019
    Θα ψαψνεις να βρεις την ψηφο σου στην Χρυσοβιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας καθαριζαν και τα χωραφια
    απ' τα ζιζανια και τ' αγκαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.