Γυμναστικές επιδείξεις στον Μύτικα.


Γυμναστικές επιδείξεις στον Μύτικα. Στο βάθος η εκκλησία του Αγίου Νικολάου υπό κατασκευή όπως και το Ξενοδοχείο του Γιάννη Καραβία (Νάνος). Πιθανόν τέλη δεκαετίας του 50 με αρχές της δεκαετίας του 60. Ο δάσκαλος πιθανόν να είναι ο αείμνηστος Μόσολας. Κάποιοι παλαιότεροι ας μας διαφωτίσουν και ας μας διορθώσουν.
Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Σιδερωμένο (Νάκος) για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όπως και πάρα πολλών άλλων. Ένας πραγματικός θησαυρός αναμνήσεων, που έχουμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε σταδιακά.
Επίσης θα ξεκινήσουμε μία προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό λεύκωμα αφιέρωμα στον παλιό Μύτικα, με κίνητρο μας την νοσταλγία και την αγάπη για τον τόπο μας.
Εννοείται όταν με το καλό το ολοκληρώσουμε, θα είναι διαθέσιμο σε όλους ελεύθερα, γιατί πιστεύουμε ότι για να αγαπήσεις και να παλέψεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου σου, πρέπει πρώτα να γνωρίζεις καλά το παρελθόν και την ιστορία του.

2 σχόλια:

  1. Δασκαλος στάνταρ ο κύριος Μοσολας. Οι λοιποί γαιδουραιοι ας αποκαλυφθουν μόνοι τους αλλιώς θα τους πω με τα παρατσούκλια τους. Και θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτική και συνάμα συγκινητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.