Αίτημα της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών για τα βεβαιωθέντα υπεξαιρεθέντα δημοτικά τέλη του τέως Δήμου Αλυζίας.


ΑΙΤΗΜΑ.
Προς:
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Ξηρομέρου

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών αιτείται τον διορισμό δικηγόρου εντεταλμένου με σκοπό:
α) Για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό του Δήμου Ξηρομέρου.
β) Για τη λήψη των αντιγράφων της δικογραφίας.
γ) Για την άσκηση αγωγής ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου για την επιστροφή των βεβαιωθέντων, σύμφωνα με την πορισματική έκθεση της ΕΔΕ, υπεξαιρεθέντων τελών.

Αστακός 11/3/2016

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών
Δημοτικός Σύμβουλος
Ηλίας Γεωργαλής

11 σχόλια:

  1. Να παγώσει και η πληρωμή των ρυθμίσεων που έχει γίνει. Παρανόμως ξαναπληρώνονται και ειδικά από συμπολίτες που προσκόμισαν τα αποδεικτικά εξόφλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή κίνηση!Ελπίζω να υπάρξει στήριξη από όλους τους δημοτικούς συμβούλους, για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εύχομαι κι εγώ συμπατριώτη. Αν και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι είναι άβουλα όργανα και θα λειτουργήσουν κατά πως θα πάρουν γραμμή. Εάν είχαν .... θα είχαν ήδη ξεσηκωθεί γι να διαφυλάξουν έστω τη δική τους αξιοπρέπεια. Ψιλά γράμματα ε? Ξέρω πως συμφωνείς μαζί μου.

      Διαγραφή
    2. ΑΒΟΥΛΑ ΟΡΓΑΝΑ , ΟΠΩΣ ΛΕΣ
      ΜΕ 700-800 ΨΗΦΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
      ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ

      Διαγραφή
    3. Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λές. Τραγικό. Πάνε και φέρνουν τούς ψήφους που ελέγχουν είτε επειδή έχουν μεγάλο σόϊ είτε επειδή έχουν κάνει πολλές επισκέψεις σε νοσοκομεία σε ασθενείς συμπατριώτες είτε επειδή μοιράζουν με περισσή επιτηδειότητα τούς παράδες των εκλογών. Κοίταξε να δείς συμπατριώτη. Το ότι μερικοί άνθρωποι κουβαλάνε 700 ή 800 ψήφους εμένα δεν μου λέει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Όταν θα σταματήσουν να έχουν τον τρόπο ελέγχου αυτών των ψήφων, ούτε καλημέρα δεν θα εισπράξουν πάλι. Δεν μου λένε τίποτα. Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική προοπτική στον τόπο και ένα όραμα ειδικά στούς νέους. Και δυστυχώς κανείς τέτοιος δεν βρίσκεται εκλεγμένος αυτή τη στιγμή. Και για να μην είμαι άδικος, μιλώ για τον τέως Δήμο Αλυζίας. Δεν ξέρω για Αστακό και Φυτείες. Μιλώ για τον Δήμο Αλυζίας. Οι 2 ή 3 λεβέντες που άγουν και φέρουν 700 ή 800 ψήφους επαναλαμβάνω ότι δεν μου λένε τίποτα. Ας προβληματιστούν γι αυτό κάποιοι άνθρωποι που τους ψηφίζουν για πενήντα ευρώ και μετά βλέπουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν να δουλέψουν στην Αθήνα για 400 ευρώ καθαρά σε σούπερ μάρκετ ή σε σεκιούριτυ (200 οι τετράωροι). Αυτό είναι το όραμα και η προοπτική που δίνεις στη νεολαία. Το θέμα είναι το τι θέλεις και για το τι αγωνίζεσαι. Το κριτήριό σου δηλαδή (όχι εσένα προσωπικά, γενικά μιλώ).

      Διαγραφή
  3. 1600 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ , ΤΙ 800 ΨΗΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 50 εγρα ?
    Μπα , ονειρο ειδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να είχα δει όνειρο. Δυστυχώς ξέρω και ανθρώπους και ποσά. Και φυσικά θα μείνει στην ιστορία το περιβόητο μοίρασμα κάτω από τη λάμπα της ΔΕΗ. Χαχαχαχα. Μεγαλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11, 37
    Εαν στο παρελθον συνεβη , εστω και υποθετικα
    ας φροντισουμε , ως υπευθυνοι ανθρωποι-πολιτες !
    να μην επαναληφθουν στο μελλον τετοια φαινομενα ,
    που πλητουν και προσβαλλουν
    την αξιοπρεπεια και την ποιοτητα της δημοκρατιας μας !
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγα-σιγα ,
    στο Ξηρομερο ν'αλλαζει
    η νοοτροπια μας προς το καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εαν θελουμε πραγματικα αναβαθμιση της δημοκρατιας μας !
    Ας διοργανωθει μια δημοσια ανοιχτη συζητηση με ολους
    τους τοπικους κοινωνικους και πολιτικους φορεις της
    και να αναζητηθουν , μεσα απο την ανοιχτη συζητηση
    τροποι αναβαθμισης της δημοκρατιας μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.