Ευχαριστίες για το καρναβάλι του Μύτικα από την Πρόεδρο της Τ.Κ.


Της κας Ιωάννας Βέρρη.
Προέδρου Τ.Κ. Μύτικα.

Μετά το τέλος των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Μύτικα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν, για το φετινό καρναβάλι, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, τον κόσμο που βοήθησε οικονομικά, τον εμπορικό σύλλογο και φυσικά τους καρναβαλιστές.
Επιπλέον θέλω να σας ενημερώσω ότι στα πλαίσια της προσπάθειας μας για την οικονομικότερη οργάνωση της καρναβαλικής παρέλασης και δεδομένης της τραγικής οικονομικής κατάστασης που βρισκόταν η Τοπική Κοινότητα και η καρναβαλική επιτροπή, ζητήσαμε εγγράφως με επιστολή προς την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών (υπό το καθεστώς το οποίο βρίσκεται ο Σύλλογος) να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή, παραχωρώντας μας προσωρινά κατά χρήση και μόνο καρναβαλικό υλικό (άρματα) που διαθέτει ο Σύλλογος από προηγούμενες αντίστοιχες διοργανώσεις.
Στο έγγραφο αυτό αίτημα μας δεν λάβαμε δυστυχώς καμία απάντηση.
Καλή Σαρακοστή σε όλους.

23 σχόλια:

  1. Πάντως Ιωάννα με το συμπάθιο, η τραγική οικονομική κατάσταση που επικαλείσαι δεν συνάδει με απ’ ευθείας αναθέσεις όπως: 4.900 € για καθαρισμό λιμανιού Μύτικα πέρυσι (αλήθεια εσύ έλαβες γνώση και αντιλήφθηκες την εκτέλεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας) και φέτος έχουν προβλεφθεί άλλα 4.135 € για τον ίδιο λόγο, 4.920 € για επισκευή φώτων λιμανιού Μύτικα πέρυσι και φέτος έχουν προβλεφθεί άλλα 4.600 € (με τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο να μην ανάβουν σήμερα και 4 στις 17 κολώνες επίσης να μην ανάβουν σήμερα), 15.000 € για καθαρισμό φρεατίων και σχαρών Αλυζίας πέρυσι, 10.000 € για καθαρισμό περιαστικών αλσυλλίων Αλυζίας πέρυσι 7.993,50 € για καθαρισμό νεκροταφείων Αλυζίας πέρυσι και δεν θέλουμε να πούμε άλλα. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος.
    Καλό λοιπόν είναι η έκφραση τραγική οικονομική κατάσταση που επικαλείσαι και ορθά, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, να την νιώθετε πρώτα εσείς που διοικείτε, γιατί τα επίσημα έγγραφα και η επαφή με την πραγματικότητα, την πιάτσα και την αγορά άλλα δείχνουν.
    Και ξέρεις ότι η γνώμη μου είναι ότι οι Πρόεδροι είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και οι μεγάλες ευθύνες είναι στην εκτελεστική επιτροπή του Δήμου και σε αυτούς που τα επιτρέπουν όλα αυτά τα παράλογα έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το καλο του τοπου μας δωστε τα χερια.
    Αφηστε τις αντιπαραθεσεις και τις οποιες πικριες και ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ καντε ενα βημα μπροστα.Το αποτελεσμα θα ειναι καλο για ολους.
    Οι κοντρες ποτε δεν οδηγουν σε θετικα αποτελεσματα...συζητηση-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai kapoioi ta proigoymena xronia evazan se zontani metadosi to karnavali alla ta dyo teleytaaia ekanan tin papia. den toy arese?? tha to sinithisoyn gia ta alla 8 akomA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση μας για την ζωντανή μετάδοση είναι και αυτή παραπάνω.
      Ναι το μεταδίδαμε ζωντανά, με προσωπικό κόπο και φυσικά αφιλοκερδώς (για μερικούς που βάζουν τιμοκατάλογο στον ''εθελοντισμό'' τους αυτό), γιατί μας το ζητούσε ο Σύλλογος Γυναικών.
      Με την οικονομική διαχείριση της δημοτικής αρχής που βλέπουμε και με την εμπλοκή της Τοπικής Κοινότητας στην διοργάνωση του χωρίς να υπάρχει ενωτικό κλίμα συνειδητά δεν το κάναμε.
      Πάντως δεν είναι και κάτι δύσκολο και πολύπλοκο με μία Web Camera να μεταδόσεις ένα Καρναβάλι. Μπορεί να το κάνει ο καθένας πανεύκολα. Αν το θέλατε πραγματικά είναι πανεύκολο. Εκτός αν και αυτό το κοστολογήσατε και ένεκα της τραγικής οικονομικής κατάστασης δεν είχατε χρήματα.

      Διαγραφή
  4. εδωσες ιδεα για του χρονου
    απευθειας αναθεση 2000 γιουρο για απευθειας μεταδοση καρναβαλιου μυτικα
    αλλωστε εχουμε δει χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλο στον τοπο μου δεν το ειδα ουτε με την κ.Σαμαρα ουτε με τον κ. Γαλουνη.ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.
    Το ασχημο ειναι οτι τα δυο στρατοπεδα εχουν εμφυλιοπολεμικη διαθεση
    και τα αποτελεσματα θα ειναι ασχημα για τον τοπο μας .
    Θα παρακαλουσα το mytikaspress στα σχολια του να ειναι ΕΝΩΤΙΚΟ
    και οχι με επικριτικη διαθεση.Τα παρα πανω σχολια κατι δειχνουν ΟΚ; ας προσπαθησουμε να ανασυρουμε απ το βυθο το βουλιαγμενο Ξηρομερο ΧΩΡΙΣ τους..... πρωην....και...νυν...ΞΕΦΥΓΑΝΕ.Τα Εργα Υποδομης και των δυο μας επνιξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη, για την αποτυχία του ο καθένας ρίχνει την ευθύνη στους άλλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αυτος ο συλλογος γυναικων δεν μπορουσε να δωσει τρια πραγματάκια για γινει καλύτερο το καρναβάλι?? Τόση εχθρα τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεχρι τωρα ειχαμε συνηθισει τον προηγουμενο προεδρο που ηταν αφανης στην διοργανωση του καρναβαλιου να βγαζει ευχαριστηρια αποθεωτικα και ενωτικα για τα εκπληκτικα που ειδαμε.
    Τωρα βλεπουμε ευχαριστηρια διχαστηκα και δικαολογητικα γιατι δεν συμμετεχει ο κοσμος.
    Αφου σπειραμε τον διχασμο τωρα μας φταινε οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ κυρία πρόεδρε ο κόσμος φταίει που δεν συμμετείχε στο καρναβάλι. Σκότωμα θέλει. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η προσπάθεια της προέδρου ήταν αξιέπαινη.και ερωτώ ποιός από εμάς που την κρίνουμε (και την κατακρίνουμε ) πήγε να την βοηθήσει στις προετοιμασίες ; τρία τέσσερα άτομα είδα εγώ και κανένα δεν ήταν από τους συμμετέχοντες τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί αυτό; Όλοι λέμε γιατί να διαχωρίσουν το χωριό κάποια άτομα αλλά δεν κάνουμε τίποτα για να το αποφύγουμε, μόνο παρακολουθούμε και κρίνουμε.
    Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού δεν μπορούμε να βάλουμε στο περιθώριο κάποιους ανθρώπους που προσπαθούν να βγούν από την αφάνεια με χίλιους (κακούς ) τρόπους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στην αρχη το πηγες καλα προεδρινα αλλα μετα ειπες να τα ανακατεψεις παλι. αντι να κλεισεις με ενα και του χρονου να κανουμε ενα καλυτερο καρναβαλι ολοι μαζι ειπες παλι αυτα που χρειαζοταν για να αναψεις φωτιες και κοντρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο καλος ο καπετανιος τση φουρτουνες φαινεται Κ.Ιωαννα Βερρη κι εσυ ως ωρας φαινεται να τα καταφερνεις για να δουμε στο περας της θητειας σου ποιος θα σταθη ανταξιος σε αυτη την πορεια που εσυ χαραζεις...? Θα βρεθει αραγε κανεις με τετοια κοτσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πορεια με 119 μετρημενες λακουβες στο Μυτικα δεν το λες.....

      Διαγραφή
  13. Βερρη συνεχισε οπως το πας πιστευω σε εσενα και ειμαι στο πλευρο σου αν και μακρια ( λογο δουλειας) αλλα στο πλευρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιωαννα μου καλη σαρακοστη εγω χαιρομαι διοτι εχοντας το γνωθης αυτων μπορω να εκτιμησω τον κοπο και την προσπαθεια τοσο των ατομων που βοηθησαν οσο κι εσενα που για ακομη μια φορα εκανες τα παντα για να δωσεις χαρα σε τοσες ψυχουλες που περιμεναν αυτη την παρελαση της αποκριας.Πραγματικα σου αξιζουν θερμα συγχαρητηρια για το μονο λογο οτι παρα τις δυσκολιες που υπαρχουν τοσο στο οικονομικο οσο και σε αλλα θεματα εσυ καταφερες αν οχι το τελειο να το αγγίξεις εστω. κανεις υπερηφανους ολους οσους θελεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προχωρά προεδρίνα. Το καρναβάλι ήταν τέλειο! Έχεις δώσει μια νότα μοντερνισμού στο μυτικα, και αυτό ενοχλεί τις αναδρομές ψυχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο πρόεδρε! Έφερες άλλον αέρα στο μυτικα. Ασε τις άλλες να ψάχνουν τον αναδρομο ερμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ....ΑΡΚΕΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ενω για τα καρναβαλια πηραν φωτια τα πληκτρολογια και τα δαχτυλα μας για κατι πεντοχιλιαρα για καθαρισμο λιμανιου κατι αλλα για επισκευη φωτων κατι αλλα για καθαρισμο φρεατιων δεν εχουμε να πουμε τιποτα στον διαχειριστη που εγραψε επωνυμα και ειναι στα καθηκοντα μας. με 5 χιλιαδες με μεροκαματα σε δυο ανθρωπους εγω σου καθαριζα ολο το μυτικα για ολο το χρον και με το λιμανι μεσα.
    στα σημαντικα μουγκα και σε οτι ειναι ασημαντο και εχει κοντριτσα και ιντριγκα λαμπαδιαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε ότι αφορά στο λιμάνι, όπως καθαρισμός, φωτισμός κλπ, υπάρχει ειδικός φορέας και διόλου δεν άπτεται της αρμοδιότητας της κ. Προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειδικος αμφορεας ειναι.
    Εξωγιηνος και το λιμανι του μυτικα ανηκει στους αριανους και οχι στο μυτικα.
    Βεβαια τις βεβαιωσεις καλης εκτελεσης για καθαρισμους σε λιμανι νεκροταφεια και φρεατια ποιος αμφορεας τις υπογραφει????
    Ελατε χαζουληδες βρειτε το.
    Ευκολακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.