Προχωρά τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την αποκομιδή των σκουπιδιών στη Δ.Ε. Αστακού ο Δήμος Ξηρομέρου, αφού προηγουμένως «φρόντισε» και «κατάφερε» σε άλλο ένα θέμα να είναι εκπρόθεσμος.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ), με ευθύνη της δημοτικής αρχής, έληξε 20.3.2016 η σύμβαση αποκομιδής των σκουπιδιών της Δ.Ε. Αστακού, αφού προηγουμένως είχε «μεριμνήσει» ώστε να μην ξεκινήσουν εγκαίρως οι διαγωνιστικές διαδικασίες για ορισμό νέου αναδόχου.
Ο Δήμος Ξηρομέρου, παρότι γνώριζε πολύ καλά την ημερομηνία λήξης της σύμβασης αποκομιδής των σκουπιδιών, «φρόντισε» και «κατάφερε» σε άλλο ένα θέμα να είναι εκπρόθεσμος. Αυτή την στιγμή ασθμαίνοντας τρέχει τις διαδικασίες, ώστε μέσω της διαγωνιστικής διαδικασίας να οριστεί ο ανάδοχος που θα αναλάβει την αποκομιδή των σκουπιδιών στην Δ.Ε. Αστακού.
Εντωμεταξύ το πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών στη Δ.Ε. Αστακού το αντιμετωπίζει με το πασίγνωστο τρόπο των απ' ευθείας αναθέσεων (δείτε εδώ).
Σήμερα ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η περίληψη της διακήρυξης διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την αποκομιδή των σκουπιδιών στη Δ.Ε. Αστακού, με προθεσμία κατάθεσης προσφορών στο ηλεκτρονικό σύστημα από 27.6.2016 έως 7.7.2016.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.