Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επειχειρηματιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ν.Α).


Με μεγάλη προσέλευση ο Ε.Ν.Α. (http://en-a.gr/) πραγματοποίησε γενική συνέλευση χθες, Τετάρτη 25 Μαΐου, στο Imperial Hotel.
Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η παρουσίαση ομάδων εργασίας, που στόχο έχουν να προωθήσουν το επιχειρείν των επιχειρήσεων-μελών του Συνδέσμου. Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός μελών (αριθμεί ήδη 95 εγγεγραμμένα μέλη) αποτέλεσε αφορμή για τη δημιουργία τεσσάρων ομάδων εργασίας, καθεμία με σημαντικό και ουσιαστικό αντικείμενο.
Η θεματολογία των ομάδων είναι η εξής:
  • Ομογένεια (με υπεύθυνο ομάδας τον κ. Γεώργιο Υφαντή – Δικηγόρο).
  • Προώθηση Τοπικών & Αγροτικών Προϊόντων (με υπεύθυνο ομάδας τον κ. Θωμά Χαλβατζή – Γεωπόνο ζωικής παραγωγής).
  • Ενιαία Εικόνα στο Επιχειρείν – Ενιαία Διαφήμιση των Μελών (με υπεύθυνο ομάδας τον κ. Αριστείδη Αγραφιώτη – Διαφημιστής / Marketing Manager).
  • Δημόσιες Σχέσεις του Συνδέσμου για τη Σύσφιξη Σχέσεων (με υπεύθυνο ομάδας τον κ. Παναγιώτη Σιάτρα – Σύμβουλο Επιχειρήσεων).
Εντύπωση έκανε το έντονο ενδιαφέρον και η μεγάλη προσέλευση μελών, δίνοντας εφαλτήριο δύναμη στο Σύνδεσμο για πιο έντονες δράσεις στο μέλλον.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες. Πολλά ήταν τα θέματα που έθεσαν τα ίδια τα μέλη, μερικά εκ των οποίων είναι:
– Πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.
– Δράσεις σε γειτονικούς νομούς.
– Η λειτουργία των καταστημάτων Σάββατα και Κυριακές.

1 σχόλιο:

  1. Σύνδεσμος επιχειρηματιων με κύριο θέμα τη δημιουργία πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης (του Αγρινίου). Γι αυτό μερικές προσπάθειες δεν πείθουν. Ανηκομεν στο Ιόνιο και αυτό πρέπει να το χωνεψουμε. Ας βάζανε πρώτο θέμα για την ανάπτυξη του νομού και του Αγρινίου, την απαγόρευση σταλισματος αφυλακτων αιγοπροβατων κατά μήκος των διαδρομών προς Αγρίνιο. Να αισθανθεις κι εσύ ότι σε νοιάζεται ο πλησίον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.