Παναγιώτης Στάϊκος: Έτσι λύνονται οι διαφορές μεταξύ πολιτισμένων ανθρώπων και όχι με χαρακτηρισμούς, αήθης, συκοφάντης, δημαγωγός κλπ.


Του κ. Παναγιώτη Στάϊκου.

Εάν η συνάδελφος είχε λειτουργήσει σωστά, τότε ο Ιατρικός Σύλλογος στον οποίο έκανε καταγγελία και συνεδρίασε χθες βράδυ γι’ αυτό το θέμα, θα μου επέβαλε κυρώσεις. Εκεί δήλωσα πως αν στην συνεδρίαση του Συλλόγου διαπιστωνόταν, ότι άσκησα καμία βία επάνω της και ότι υπήρξε λέξη ή ενέργεια με την οποία την συκοφάντησα, όχι απλά θα της ζητούσα γονατιστός συγνώμη, αλλά θα ζητούσα αμέσως και την διαγραφή μου από τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσολογγίου για να έφευγα για Αθήνα άμεσα.!!!
Εκεί λοιπόν ο Σύλλογος παρουσία και του αδελφού του ασθενή, διαπίστωσε ότι δεν εξύβρισα την συνάδελφο (γιατί έτσι έλεγαν κάποιοι, δεν άσκησα καμία βία επάνω της και ούτε υπήρξε λέξη ή ενέργεια με την οποία την συκοφάντησα, όπως επίσης διαπίστωσε, ότι δεν έσπασα το Ιατρικό απόρρητο, αφού όπως είχε δηλώσει παρουσία τους ο αδελφός του αρρώστου είχα την έγκρισή του.
Όχι μόνο δεν μου επέβαλε καμία κύρωση, αλλά ο Γραμματέας του Συλλόγου κύριος Άρης Τριβλής, μου ζήτησε να δείξω κατανόηση για την πίεση της στιγμής, στο γεγονός ότι η συνάδελφος κακώς με είχε εμποδίσει με βάση το άρθρο 25 του ποινικού κώδικα και να μην προβώ σε καμία δικαστική ενέργεια.
Συνέστησαν δε στην συνάδελφο, πως εάν ξανά τύχει τέτοιο περιστατικό και έχει αντίθετη άποψη, δεν έχει κανένα δικαίωμα ούτε να εμποδίσει ή να απωθήσει κανέναν, αλλά να ειδοποιήσει την Αστυνομία να επαλειφθεί του θέματος. Και εκεί έληξε το θέμα. Και δώσαμε τα χέρια με την συνάδελφο.!!!!
Εάν έχετε την παραμικρή αμφιβολία δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Αστυνομικό τμήμα για να διαπιστώσετε, εάν η Αστυνομία θα προβεί σε καμία ενέργεια εναντίον αυτού που θα πάρει το Ασθενοφόρο σε ανάλογη περίπτωση.
Η βαριές κουβέντες κάποιων εναντίων μου, περί αήθους, συκοφαντικής, δημαγωγικής και γελοίας συμπεριφοράς, απλώς χαρακτηρίζουν εκείνους που τις είπαν και τις έγραψαν και κέρδισαν την χλεύη της Κοινωνίας.
Κάτι ήξεραν οι σοφοί πρόγονοι μας, που έλεγαν: Κρείττον του λαλείν το σιγάν.!!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.