Επανήλθε το αυξημένο επίδομα των 400 € για τα άγονα αγροτικά ιατρεία. Φως ελπίδας για επάνδρωση τους με ιατρούς. Π.Ι. Αρχοντοχωρίου και Καστού στα άγονα.Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, χαρακτηρίζονται ως «άγονα» 311 αγροτικά ιατρεία και σε αυτά επαναφέρεται το αυξημένο επίδομα «άγονου» (400 Ευρώ) στους γιατρούς που θα υπηρετήσουν, εφεξής σε αυτά, με αναδρομική μάλιστα πρόβλεψη (από τον Φεβρουάριο) για όσους γιατρούς υπηρετούν ήδη σε αυτά.
Μεταξύ των αγροτικών ιατρείων είναι και τα ακόλουθα 10 της Αιτωλοακαρνανίας:


4 σχόλια:

 1. Ο Σύριζα δεν είναι ποτάμι , είναι πολιτικό κόμμα.
  οτι είπε στον κόσμο θα το κάνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ελεγε απλή αναλογική ? απλή αναλογική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ακριβως οτι ελεγε το κανει καταργηση του ΕΝΦΙΑ καταργηση του ΕΝΦΙΑ χαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.