Παρκάρισμα στο χώρο του λιμανιού του Μύτικα. Τ’ είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα.


Κάθε καλοκαίρι ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα, το οποίο έχει καταντήσει ανέκδοτο και εμείς γραφικοί που αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να το αναδεικνύουμε. Αφορά το λιμάνι του Μύτικα και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται μόνιμα παρκαρισμένα, ειδικά στον δυτικό λιμενοβραχίονα.
Αυτή την στιγμή όλο το τμήμα του δυτικού λιμενοβραχίονα είναι κλεισμένο από τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να είναι πολύ δυσχερής η πρόσβαση στα καραβάκια που εξυπηρετούν τα νησιά Κάλαμο και Καστό. Πρόβλημα είναι και για τους κατοίκους αλλά και για τους επαγγελματίες που θέλουν να στείλουν εμπορεύματα απέναντι και δυσκολεύονται αφάνταστα.
Διαμαρτυρίες επί διαμαρτυριών από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός υπεύθυνου.
Α είπαμε υπεύθυνου... Ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την κατάσταση; Μη μας ρωτάτε γιατί έχουμε χάσει την μπάλα. Μην είναι το Λιμεναρχείο Λευκάδας; Μην είναι ο Δήμος Ξηρομέρου με το Λιμενικό του Ταμείο; Μην είναι ο Δήμος Ξηρομέρου με τον Αντιδήμαρχο Αλυζίας; Μην είναι ο Δήμος Ξηρομέρου με τη Τοπική Κοινότητα Μύτικα;
Δεν ξέρουμε να σας απαντήσουμε και το εννοούμε. Άμα κάποιος γνωρίζει να ενημερώσει και εμάς.


7 σχόλια:

  1. Είμαστε οι ίδιοι που θα παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας, και μετά θα γκρινιάξουμε γιατί μπλοκάρουν τη πρόσβαση κλπ κλπ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! Πέρα από την αναισθησία μας, που είναι υπεύθυνη για αυτό το χάλι, μήπως να αρχίσουν οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση;;

    ...να παρακαλάμε για τα αυτονόητα...κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το γράψω άλλη μια φορά. Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να πέσει στη θάλασσα. Και δύο μη σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι θεμα υπευθυνων.
    Θεμα παιδειας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ξεχνάτε ότι κάποιοι που ασχολήθηκαν με το θέμα τρέχουν ακόμα στα δικαστήρια; Γιατί απορείτε; Αφήστε τους νταβατζήδες του λιμανιού να κάνουν τη δουλειά τους! Εξάλλου είναι μια πολύ καλή εκλογική πελατεία για όποιον ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφηστε τα πολλα λογια και τις εξυπναδες.Μπορουμε να μαθουμε
    ποιος ειναι ΑΡΜΟΔΙΟΣ για τη χορηγηση θεσεων εντος λιμανιου
    (με συνδρομη για τους ερασιτεχνες)και την αποκατασταση της
    ομαλης λειτουργιας εκτος;Οχι μονο τα καλα και συμφεροντα.
    ΑΡΚΕΤΑ με τους Κουτοπονηρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπεύθυνος είναι ΜΟΝΟΝ το λιμενικό Ταμείο. κάθε άλλη παρέμβαση από άλλους φορείς είναι παράνομη

      Διαγραφή
    2. ή το Λιμεναρχείο που υπάγεται ο Μύτικας ( Λευκάδας ; )

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.