Η επιστολή του κ. Νίκου Θ. Νταή προς τον Διοικητή της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα.


Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.
ΠΡΟΣ
Τον Αξιότιμο κ. ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΛΛΑ 
ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΘΗΝΑ

Με την παρούσα έχω την τιμή να σας υποβάλλω συνημμένα φύλλα των εφημερίδων:
1) ''Γεγονός Αγρινίου''.
2) ''Τα ΝΕΑ της Λευκάδας''.
3) ''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Πατρών''.
4) ''ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ Ηγουμενίτσας''.

Επίσης σας υποβάλλω φωτοτυπίες των εξής διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης:
1) ''MYTIKAS PRESS''.
2) ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS''.
3) ''ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ''.

Με τα παραπάνω μέσα μαζικής ενημέρωσης, με δημοσίευμά μου σας μεταφέρω τον προβληματισμό, την ανησυχία και την αγωνία που κατέχει τον κόσμο της περιοχής του τ. Δήμου Αλυζίας, που αποτελείται από 5 Τοπικές Κοινότητες (Μύτικα, Κανδήλας, Βάρνακα, Παναγούλας, Αρχοντοχωρίου) και των δύο έναντι του Μύτικα Νήσων μας, Καλάμου και Καστού που αποτελούνται από 3 Τοπικές Κοινότητες (Καλάμου, Επισκοπής, Καστού), με πληθυσμό 5000 κατοίκους περίπου, που κατά τους θερινόυς μήνες τριπλασιάζεται, ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠ/ΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΑΣ στο Μύτικα.
Η αγωνία και ο προβληματισμός αυτός εκδηλώθηκε και σε δημόσια συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής αυτής, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το κατάστημα της Τράπεζας στο Μύτικα.
Όπως θα ενημερωθείτε και από τα συνημμένα έντυπα ενημέρωσης, η Τράπεζα αυτή ιδρύθηκε προ 40ετίας περίπου και ήταν μια γενική απαίτηση των κατοίκων της προβληματικής αυτής περιοχής.
Προσέφερε και προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους, στους επιχειρηματίες, στους επαγγελματίες και στον Τουρισμό της περιοχής μας, ο οποίος αυξάνεται διαρκώς.
Η Τράπεζα όμως ωφελήθηκε και αυτή, τόσο από τις καταθέσεις των Ναυτικών και των Μεταναστών, αλλά και του Αγροτικού πληθυσμού από τις καταθέσεις τους, από τις επιδοτήσεις, που έρεαν άφθονες στα ταμεία της Τράπεζας. Αμοιβαία λοιπόν η ωφέλεια και τα συμφέροντα!
Η ύπαρξη και λειτουργία του Υπ/τος στο Μύτικα, χωρίς να βλάπτονται τα συμφέροντα της Τράπεζας, επιβάλλεται και για λόγους Εθνικού Συμφέροντος στις δύσκολες εθνικές περιστάσεις που διέρχεται η πατρίδα μας!
Ο Διοικητής της ''ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ'' ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ αξιότιμος κ. ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΛΛΑΣ, στην ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ του λαού της περιοχής μας, είμαστε βέβαιοι ότι ''θα τείνει ευήκοον ούς''. Ο λαός αυτόν ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ! 
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ κ. ΣΑΛΛΑ.
Η ΤΡΑΠΑΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ πρέπει να είναι ''ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΛΑ''!

Μύτικας Αιτωλ/νίας 5/6/2016

Νίκος Θωμά Νταής

1 σχόλιο:

  1. Αξιολογος ο αγωνας σας κ.Νταη σε ολα τα επιπεδα... προσφορας.
    Δυστυχως ομως στο οργανογραμμα της Τραπεζας...για το
    Ξηρομερο δεν υπαρχει Μυτικας ...υπαρχει Αστακος.Μηπως
    καποιοι μας δουλευουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.