Δελτίο τύπου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ. επικ.: 2646041482
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Φυτειών της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, πραγματοποίησε χθες 17/6/2016 την πρώτη του Καλοκαιρινή εκδήλωση, ύστερα από τους 4 πρώτους μήνες λειτουργίας του!!!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελής επιχείρησης κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Βραχάς Παναγιώτης, ο κ. Φλωρόπουλος Ιωάννης, οι υπεύθυνοι του προγράμματος και οι εκπαιδευτικοί των άλλων 2 ΚΔΑΠ του Ξηρομέρου (Αστακού - Κανδήλας).
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναδείχθηκαν και προβλήθηκαν οι εικαστικές δραστηριότητες, τα κινητικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, η εξοικείωση και γνωριμία με τον πολιτισμό, οι διάφορες περιβαλλοντικές δραστηριότητες, η φιλαναγνωσία, η υλοποίηση σχεδίων εργασίας (project), τα αθλήματα και η αθλητική παιδεία που έλαβαν χώρα στα ΚΔΑΠ του Ξηρομέρου κατά τους 4 πρώτους μήνες λειτουργίας τους, μέσα από την προβολή διαφόρων σχετικών video.
Ύστερα, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Φυτειών με την κατεύθυνση των εκπαιδευτικών τους κας. Βαφειάδου Πασχαλίας (Θεατρολόγου) και της κας. Χολή Ελένης (Γυμνάστριας) πρόβαλαν το μήνυμα της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Η μουσική, ο χορός και η έκφραση των συναισθημάτων ήταν κυρίαρχα καθ’ όλη την διάρκεια του θεατρικού, ενώ τόσο τα παιδιά όσο και οι παρευρισκόμενοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας χάρισαν ένα όμορφο θέαμα και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και δράσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Ξηρομέρου!

Καλό Καλοκαίρι!
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.