ΣΥΡΙΖΑ ΦΥTΕΙΩΝ: Μια οφειλόμενη απάντηση…


Αγαπητέ, κύριε Κολοβέ Χρήστο κατανοούμε την ενόχληση σας, κατανοούμε που χάσατε την ψυχραιμία σας και επίσης κατανοούμε το υποτιμητικό και σφοδρό σας «ύφος» απέναντι στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην Κυβέρνηση γενικότερα.
Επιπλέον, κατανοούμε την έντονη εμμονή με το «ΕΓΩ ΣΑΣ»! Απλά, η μεταξύ διαφορά μας είναι ότι εμείς προβάλλουμε το «ΕΜΕΙΣ» προς όφελος της κοινωνίας μόνο και αυτό το αναδεικνύει η μέχρι τώρα πορεία μας!
Μείνετε με τα «ΕΓΩ ΣΑΣ» λοιπόν και όσον αφορά τους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και την ψηφοθηρική λογική ορισμένων να είστε σίγουρος ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ!
Για εμάς η ΥΓΕΙΑ αποτελεί το υπέρτατο δημόσιο αγαθό και σεβόμενοι όλους τους συμπολίτες μας δεν συμμετέχουμε σε «διαδικτυακά σόου»! 
Όμως οφείλουμε να πούμε τούτο μόνο:
ΕΜΕΙΣ, ως μόνιμοι κάτοικοι των χωριών μας, σε αντίθεση με εσάς και κάποιους άλλους που διαμένετε εκτός Δ.Ε. Φυτειών, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. Όλο αυτό τον καιρό «αθόρυβα» χωρίς «τυμπανοκρουσίες» θέσαμε και θέτουμε στην 6η Υ.ΠΕ. τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της πρωτοβάθμιας υγείας μας με σκοπό πάντα να υπάρχουν λύσεις προς όφελος όλων ΕΜΑΣ που διαμένουμε μόνιμα στα χωριά μας αλλά και όλων εσάς τους επισκέπτες!
Ε ναι λοιπόν, «ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ», αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ

2 σχόλια:

  1. Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.
    Μια από τα ίδια είστε.
    Η λύση βρίσκεται στον κάθε ένα ξεχωριστά.

    Ως μόνιμοι κάτοικοι των χωριών, μήπως δεν έχετε μέτρο σύγκρισης, αναρωτιέμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.