Η μηχανή του χρόνου: Α.Ο. Αλυζιακός τέλη της δεκαετίας του '80.


Σήμερα σας παρουσιάζουμε τέσσερις πολύ όμορφες φωτογραφίες του Α.Ο. Αλυζιακού από τα τέλη της δεκαετίας του '80, όπου είχαμε επανασύσταση του και κάθοδο του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού Αιτ/νίας.
Τις φωτογραφίες μας της παραχώρησε, ο εδώ και πολλά χρόνια παίκτης του Αλυζιακού Στάθης Παβέλης, τον οποίο και ευχαριστούμε.
Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες:
1 σχόλιο:

  1. Η πρώτη ομάδα. Η πιο καλή ομάδα. Αναμνήσεις συγκινητικές. Αη Γιώργης, τα πρώτα παιχνίδια. Κόσμος, φωνές, ενθουσιασμός, πάθος, μια γιορτή για την πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε πρωτάθλημα. Κι όλα τα γκολ να πανηγυρίζονται με τον πιο φανατικό οπαδό του Αλυζιακού, τον προπονητή, τον Νίκο τον Πολίτη. Να είναι καλά όλα αυτά τα παιδιά. Η πρώτη ομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.