7.514,40 € για προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τον Δήμο Ξηρομέρου.


Σε απ' ευθείας ανάθεση προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Υπηρεσιών Δήμου” με κόστος 7.514,40 € προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου. Πάντως για το UPS Eaton 9130i των 5 KVA, που προμηθευτήκαμε με 4.000 €, προτείνουμε στο Δήμο Ξηρομέρου να κάνει έρευνα αγοράς πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε προμήθεια, γιατί οι τιμές έχουν μεγάλες διακυμάνσεις. Αυτό είναι προς συμφέρον του Δήμου και των δημοτών και για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, δείτε εδώ.
Δείτε την σχετική απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου εδώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.