Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή «ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ» του Γιάννη Γερογιάννη στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (βίντεο).


Την Δευτέρα 31/10/2016 έγινε η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ» του κ. Γερογιάννη Γιάννη, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών. Η συλλογή είναι βραβευμένη με 4 ποιητικά βραβεία, από τα οποία, τα δύο είναι παγκόσμιοι διαγωνισμοί (Αμφικτυονίας Ελληνισμού - Ουνέσκο). Eνα μεγάλο μέρος μελοποιημένο και τραγουδισμένο από την γνωστή ερμηνεύτρια, Δάφνη Πανουργιά και παιδικές φωνές με ξεχωριστή όμως απόδοση και ερμηνεία.
«Με παλιές φόρμες και φθαρμένα υλικά ανακυκλώνεται σκέψη αρχέγονη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τραγούδι στην εποχή του πανικού, μάταιο κι ανώφελο δεν είναι. Γιατί οι άνθρωποι όσο ζουν θα τραγουδούν και θα ονειρεύονται. Τα καρποφόρα θα δίνουν καρπούς και τα λουλούδια χρώμα στη ζωή μας. Η ποίηση είναι ένα λουλούδι με ξεχωριστό χρώμα. Το άρωμα δεν είναι πάντα δυνατό έχει όμως κάθε φορά τη δική του χάρη ..»
Ευχαριστώντας τους φίλους που παρευρέθηκαν, παρακολουθήστε μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα της παρουσίασης, την οποία προλόγισε ο κ. Κώστας Καρούσος (Πρόεδρος ΕΕΛ). Χαιρέτησε ο κ. Τσελεπής Μπάμπης, Πρόεδρος ΞΕΛΟΤ και παρουσίασε η κα Γιανοπούλου Ρέα, θεατρικός συγγραφέας, η κα Συκά - Κοντόζογλου Ελένη (μέλος ΔΣ Ε.Ε.Λ) κι ο κ. Ιωάννης Δημητρούκας, Δρ. Ιστορίας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.