Ανακλήσεις αποφάσεων της Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου λόγο κατάτμησης.


Σε ανάκληση 6 αποφάσεων προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου. Με τις συγκεκριμένες αποφάσεις γινόταν διάθεση των σχετικών πιστώσεων και οι αντίστοιχες απ' ευθείας αναθέσεις για συντήρηση των Δημοτικών Σχολείων Αρχοντοχωρίου, Κανδήλας και Μύτικα.
Για καθένα σχολείο γινόταν διάθεση και απ' ευθείας ανάθεση ποσού ύψους 4.920 €. Σύνολο χρημάτων 14.760 €.  Με σχετικά της έγγραφα  η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελ/σου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, έκανε υπόδειξη στον Δήμο Ξηρομέρου να ενοποιηθούν οι δαπάνες για τις εργασίες στα σχολεία της Δ.Ε. Αλυζίας σε έναν Κ.Α. εξόδων και όχι χωριστά για κάθε Τ.Κ., γιατί το σπάσιμο αυτό που έκανε ο Δήμος Ξηρομέρου θεωρείται κατάτμηση, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 14 του Ν. 4071/2012.
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, κατόπιν της υπόδειξης αυτής, ανακάλεσε τις παραπάνω αναφερόμενες σχετικές της αποφάσεις.
Δείτε εδώ, εδώ και εδώ τις ανακλήσεις.

1 σχόλιο:

  1. Η συγκεκριμένη απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης !
    μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία !
    " Τίποτα δέν πάει χαμένο "
    για ότι σωστό τυχαίνει να γίνεται ή να λέγεται εδώ στα Blogs και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.