Ρύθμιση χρεών προς ΔΕΗ και ΟΤΕ γιατί υπάρχει κίνδυνος διακοπών των παροχών στα σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου.


Σε λήψη αποφάσεων για ρύθμιση χρεών προς ΔΕΗ και ΟΤΕ προχώρησαν οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στα κείμενα των αποφάσεων τους: «πρέπει να προβούμε στη ρύθμιση διότι και η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ ενημέρωσαν ότι θα προβούν σε διακοπές των παροχών».
Αν μετά την διακοπή ρεύματος στο κτίριο του Δημαρχείου που είχαμε πριν μήνες, δούμε και διακοπή ρεύματος σε κανένα από τα σχολεία μας τι να πούμε...
Δείτε εδώ και εδώ τις αποφάσεις.  

9 σχόλια:

 1. Δήμος Ξοφλήσαμε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να μας πει καποιος ποσο ειναι αυτο το χρεος ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θεωρώ τουλάχιστον αδιανόητο το να μην έχουν ρεύμα, νερό, και τηλέφωνο με ιντερνετ φυσικα, σχολικές εγκαταστάσεις τη σήμερον ημέρα. Τα χρέη είναι χρέη, σύμφωνοι, όμως αλίμονο σε μας εάν δε μπορούμε να παράσχουμε αυτά τα ελάχιστα αγαθά στα παιδιά. Το να εξηγούμε στην κάθε ΔΕΗ ότι δεν πρέπει να προβεί σε διακοπές, υποβιβάζει τη νοημοσύνη και των μεν και των δε.

  Κάτοικος Καστού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η νοημοσύνη μας υποβιβάζεται με το να δεχόμαστε την έγκριση και "διάθεση" εξωφρενικών ποσών για άλλα πράγματα (πχ φωτισμός λιμανιού Μύτικα, έχω κι άλλα ανέκδοτα, δεν είναι το μοναδικό) και από την άλλη να ξαναδεχόμαστε "αποφάσεις" διακανονιμσού λογαριασμών ΔΕη και ΟΤΕ για τα σχολεία. Όποτε θέλεις αγαπητέ κάτοικε Καστού (που καταλαβαίνω ότι η αγωνία σου είναι μεγαλύτερη από τη δική μου, γιατί κάνεις ένα κάρο έξοδα για να στείλεις το παιδί σου στο σχολείο του Μύτικα και της Κανδήλας), όποτε θέλεις λοιπόν, ξανασυζητάμε εκείνη την ατάκα Λεφτά υπάρχουν. Μόνο που αυτό θα το πάρουμε ως δεδομένο. Το ότι δηλαδή λεφτά υπάρχουν. τώρα θα συζητήσουμε το που πάνε και πως πάνε.

   Διαγραφή
  2. και εννοείται και το που έχουν πάει από τότε που ειπώθηκε αυτή η ατάκα μέχρι σήμερα (αλλά και πρίν αν θέλεις, έτσι για να συμπληρώσω ακριβώς αυτό που έγραψα νωρίτερα).

   Διαγραφή
 4. Η ρύθμιση χρεών μας ανακουφίζει ... το παρόν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. και ...
  καταλαβαίνουμε το μέλλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.