Άνετη νίκη με το ευρύ σκορ 5 - 0 για τον Αλυζιακό επί της Μεδεών Κατούνας.


Ευρεία νίκη με 5 - 0 για τον Α.Ο. Αλυζιακό, είχαμε την Κυριακή 18.12 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα της Μεδεών Κατούνας. Μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, ο Α.Ο. Αλυζιακός επέστρεψε στις νίκες και πλέον όλοι γύρω από την ομάδα δεν μπορούν παρά να αισθάνονται ικανοποιημένοι μιας και η ομάδα βρίσκεται εντός των στόχων της, που είναι η διεκδίκηση της ανόδου στην πρώτη κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ.
Στα αγωνιστικά τώρα, ο Α.Ο. Αλυζιακός είχε εύκολο έργο με αντίπαλο την ομάδα της Μεδεών Κατούνας η οποία δυστυχώς σε τίποτα δεν θυμίζει την δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα του παρελθόντος, όπου για να την κερδίσεις έπρεπε να κοπιάσεις πάρα πολύ. Μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, με τον Αλυζιακο να επικρατεί πολύ εύκολα με το ευρύ 5 - 0, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων στο Β' ημίχρονο.
Στο 24ο λεπτό το σκορ άνοιξε από στημένη μπάλα σε κόρνερ. Ζαφείρης Μπουλιέρης εκτελεί το κόρνερ, Αποστολάκης Σωτήρης με ωραία κεφαλιά κάνει το 1 - 0.
Στο 33ο λεπτό πανομοιότυπη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές σε άλλους ρόλους. Ο Δημήτρης Κατσαούνης εκτελεί το κόρνερ, κεφαλιά πάσα του Σωτήρη Αποστολάκη, ψύχραιμο πλασέ του Ζαφείρη Μπουλιέρη και έτσι απλά και όμορφα το 2 - 0.
Στο 53ο λεπτό το πάρτι στα στημένα για τον Αλυζιακό συνεχιζόταν. Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον Δημήτρη Κατσαούνη, κεφαλιά του έτερου αδερφού Αποστολάκη αυτή την φορά, του Άρη και 3 - 0 το σκορ.
Στο 70ο λεπτό άτυχη στιγμή για τον επί σειρά ετών παίκτη της Μεδεών Κατούνας Νώντα Σαμαντά, που στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σκόραρε εις βάρος της ομάδας του κάνοντας το 4 - 0.
Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Βασίλι Ρουσάι με ωραίο πλασέ ύστερα από σέντρα ακριβείας του Ζαφείρη Μπουλιέρη.
Μετά και το πέρας της 13ης αγωνιστικής, η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με την ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσσού, αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων και έχοντας τον εντός έδρας στο δεύτερο γύρο. Απομένουν εννιά αγωνιστικές για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο στόχος της εισόδου στα PLAY OFFS της ανόδου στην Α' κατηγορία είναι ρεαλιστικός και εφικτός.
Στα παραλειπόμενα, το βραδάκι της ημέρας του αγώνα, ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Ελευθέριος Κατσαούνης έκανε το τραπέζι προς τους παίκτες και το Δ.Σ. της ομάδας, επ' ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής και για το κλείσιμο της χρονιάς.






Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.