Διαμαρτυρίες για βοθρολύματα στα φρεάτια ομβρίων του Μύτικα.


Τις τελευταίες ημέρες γίναμε δέκτες διαμαρτυριών από κατοίκους του Μύτικα σχετικά με βοθρολύματα οικιών που πέφτουν μέσα στα φρεάτια των ομβρίων σε διάφορα σημεία του Μύτικα, με επακόλουθο αφόρητη μυρωδιά, αλλά το κυριότερο μεγάλος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Το πρόβλημα είναι γνωστό και πολύ παλιό. Μακροπρόθεσμη λύση θα υπάρξει όταν επιτέλους θα ολοκληρωθεί ο βιολογικός του Μύτικα, ο οποίος προχωρεί σαν έργο πολύ αργά και χωρίς να έχουμε καθόλου ενημέρωση για την πορεία του με σχετικό δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής. Γενικά η δημοτική αρχή αποφεύγει να επικοινωνεί εξελίξεις σε διάφορα σημαντικά θέματα, παρότι πλέον διαθέτει ιστοσελίδα. Η βραχυπρόθεσμη λύση είναι το βυτίο της Δ.Ε. Αλυζίας, που θα πρέπει κάποιοι να φροντίζουν να το χρησιμοποιούν όταν έχει γεμίσει ο βόθρος.
Δυστυχώς είναι πολλοί λίγοι αυτοί που έχουν το άγχος και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης να φωνάζουν συχνά το βυτίο και αυτό διαπιστώνεται πολύ εύκολα με μία ματιά στις αποδείξεις του βυτίου.

4 σχόλια:

 1. Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΒΟΘΡΟΔΑΝΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχει γίνει θεσμός πλέον τα βοθρολύματα στο χωριό μας να τα ρίχνουν στα φρεάτια!Είναι πανεύκολο να εντοπιστούν οι "δράστες" και να υποστούν τις συνέπειες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Λυση ειναι ο Βιολογικος.
  Ποσα σπιτια εχει ο Μυτικας;
  Ποσοι εχουν πληρωση Βυτιο;
  Ας ειναι καλα το υπεδαφος και η θαλασσα.ΕΤΣΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.