Η βοήθεια - συνδρομή της Πολιτείας κρίνεται αναγκαία και εύλογη.


Ο λόγος του επίσημου κοινωνικού αιτήματος προς την Πολιτεία, για βοήθεια - συνδρομή της Πολιτείας, είναι λόγος πολύ σημαντικός:
Στο απόλυτο αδιέξοδο που βρισκόμαστε σήμερα και αυτό με κύρια πολιτική ευθύνη της δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος έστω και πιθανός κίνδυνος και λόγω ανεκπλήρωτων οφειλών του Δήμου προς δημόσιες υπηρεσίες, διακοπής της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών και βασικών δομών του τοπικού κοινωνικοοικονομικού μας συστήματος.
Ήδη τον περασμένο χρόνο είχαμε διακοπή βασικής λειτουργίας -νόμιμα και δικαιολογημένα- στο κτίριο του Δημαρχείου του Δήμου Ξηρομέρου.
Επομένως η ανησυχία της τοπικής μας κοινωνίας για το συγκεκριμένο θέμα είναι εύλογη και γι' αυτό το λόγο θα πρέπει επίσημα να αιτηθούμε ως τοπική κοινωνία την βοήθεια - συνδρομή της Πολιτείας.

Ευχαριστώ

Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι - Ξηρομέρου

2 σχόλια:

  1. Απαραίτητη διευκρίνιση στο σεβαστό ερώτημα του mytikaspress.
    -Το επίσημο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας προς την Πολιτεία ! για Βοήθεια-συνδρομή της Πολιτείας προς την τοπική μας κοινωνία , δέν είναι αίτημα οικονομικού περιεχομένου.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.