Μυτικιώτικο Καρναβάλι με διοργανωτή το Σύλλογο Γυναικών Μύτικα.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 03:00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Τ.Κ. Μύτικα κας Ιωάννας Βέρρη, η συνάντηση με αντικείμενο την φετινή διοργάνωση του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού.
Η κα Βέρρη, αφού ανάγνωσε στους παριστάμενους επιστολή από το Σύλλογο Γυναικών Μύτικα και αφού υπήρξε κατόπιν τοποθέτηση της εκπροσώπου του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα, αναφέροντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει ετοιμασίες για διοργάνωση του φετινού Μυτικιώτικου Καρναβαλιού, υπήρξε στο τέλος σύμφωνη γνώμη να προχωρήσει ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα στην φετινή διοργάνωση του.
Ακολουθεί η επιστολή του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα που αναγνώστηκε στην σημερινή συνάντηση.

-----------------------------------

Ημερομηνία: 22.1.2017 
Σύλλογος Γυναικών Μύτικα
Μύτικας Αιτ/νίας
Προς: 
κ. Βασίλη Μουρκούση 
Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ξηρομέρου 

Κοιν.: 
Καρναβαλική Επιτροπή Μύτικα 2016 
Τ.Κ. Μύτικα 
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες.
Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος μας, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα εσωστρέφειας και ενότητας που τον ταλαιπωρούσαν εδώ και δύο χρόνια και τον είχαν καταστήσει ουσία και πράξη ανενεργό, προχωρά με κλίμα σύμπνοιας και ενότητας σε επανενεργοποίηση και δραστηριοποίηση του, με πρώτη του δυναμική παρουσία στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας, την διοργάνωση του φετινού Μυτικιώτικου Καρναβαλιού. 
Είναι γνωστό σε όλους, ότι ο Σύλλογος μας επί επτά συναπτά έτη διοργάνωνε με μεγάλη επιτυχία, κατά γενική ομολογία όλων, το Μυτικιώτικο Καρναβάλι και ουσιαστικά αυτή η επιτυχημένη διοργάνωση εκ μέρους μας, με τη βοήθεια βεβαίως όλων των κατοίκων, κατέστησε το Μυτικιώτικο Καρναβάλι θεσμό που διαφήμιζε και προέβαλε τον τόπο μας. 
Σας στέλνουμε λοιπόν αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσουμε, ότι ήδη ξεκινήσαμε ενέργειες και ετοιμασίες για διοργάνωση του φετινού Μυτικιώτικου Καρναβαλιού και ελπίζουμε και προσβλέπουμε στην στήριξη όλων των κατοίκων του Μύτικα και της Δ.Ε. Αλυζίας, ώστε να ξαναδώσουμε στο Μυτικιώτικο Καρναβάλι την λάμψη και την αίγλη των προηγούμενων χρόνων. 

Εκ του Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος                      Η Γραμματέας

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.