Εφημερίες Κ.Υ. Μύτικα για τον μήνα Φεβρουάριο. Η τοπική κοινωνία σε εγρήγορση για να μην μετακινήσουν τους γιατρούς τώρα που δηλώνουν και τοποθετούνται στο Κ.Υ. Μύτικα.


Οι εφημεριες του Κ.Υ. Μύτικα για το μήνα Φεβρουάριο θα είναι στις: 7, 8, 12, 14, 15, 20 και 22/2/2017. Παρατηρούμε ότι έχουμε μία πολύ μικρή αύξηση των εφημεριών από πέντε σε επτά και αυτό είναι κάτι ελπιδοφόρο.
Γνωρίζουμε ότι με την άφιξη της μίας αγροτικής ιατρού (αναμένουμε άλλη μία) και των δύο γιατρών επί θητεία στα Π.Ι. Κανδήλας και Καστού, οι εφημερίες μπορούν να αυξηθούν πάρα πολύ, αρκεί όμως να μείνουν οι γιατροί σε εμάς όπου τοποθετήθηκαν.
Θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα και να αντιδράσουμε δυναμικά σαν τοπική κοινωνία, αν τώρα που επιτέλους γιατροί δηλώνουν και τοποθετούνται στο Κ.Υ. Μύτικα και στα Π.Ι., προσπαθήσουν κάποιοι να τους μετακινήσουν.
Επιτέλους πρέπει το Κ.Υ. Μύτικα να λειτουργήσει σε ένα μίνιμουμ επίπεδο και ειδικά την περίοδο του Καλοκαιριού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.