Την Κυριακή 19.3 και ώρα 03:30 μ.μ., ο Αλυζιακός σε αγώνα PLAY OFF για πρόκριση στα μπαράζ ανόδου. Νίκη ή ισοπαλία το ζητούμενο.


Κρισιμότατο αγώνα στη διαδικασία των PLAY ΟFFS δίνει η ομάδα του χωριού μας ο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ στο ΓΗΠΕΔΟ ΜΥΤΙΚΑ την Κυριακή 19.3 και ώρα 03:30 μ.μ., έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και το πλεονέκτημα των δύο αποτελεσμάτων.
Η ομάδα μας διεκδικεί την νίκη ή την ισοπαλία, για να περάσει στην διαδικασία των μπαράζ με άλλες δύο ομάδες, ώστε να κυνηγήσει ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Α' κατηγορία.
Καλούμε και εμείς με τη σειρά μας όλους τους φιλάθλους του Μύτικα και της Δ.Ε. Αλυζίας να παραβρεθούν στο γήπεδο του Μύτικα να παρακολουθήσουν αυτό τον κρίσιμο αγώνα και να ενισχύσουν την ομάδα του χωριού μας να πετύχει το στόχο της.
Σε φίλαθλα και πολιτισμένα πλαίσια, σεβόμενοι την αντίπαλη ομάδα και τους οπαδούς της, αλλά κυρίως σεβόμενος ο καθένας μας τον εαυτό του, να βρεθούμε να απολαύσουμε το λαϊκό αυτό άθλημα που όλοι αγαπάμε, το οποίο αποτελεί σημαντικό κοινωνικό γεγονός σε όλο τον πλανήτη, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Να παραβρεθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας, με τη φωνή μας και τη παρουσία μας, κόσμια και πολιτισμένα (στο γήπεδο του Μύτικα πάντα αυτό συμβαίνει).
Αν ο στόχος της ανόδου επιτευχθεί θα είναι μία μεγάλη επιτυχία. Αν δεν τα καταφέρουμε και εκφράζουμε προσωπική γνώμη, δεν έγινε τίποτα..., δεν θα πεθάνουμε... Η ποδοσφαιρική ζωή του Αλυζιακού συνεχίζεται...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.