99.104,19 € με δύο διαταγές πληρωμής του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου. Δεν ασκεί ανακοπή ο Δήμος Ξηρομέρου, κατόπιν γνωμοδότησης Δικηγόρου.


Σε δύο αποφάσεις για μη άσκηση έφεσης κατά ισάριθμων αποφάσεων διαταγών πληρωμής του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου που συνεδρίασε στις 3.3.2017, κατόπιν σχετικής γνωμοδοτήσεως Δικηγόρου.
Η μία απόφαση αφορά το έργο έξι ερευνητικών γεωτρήσεων στον τέως Δήμο Αλυζίας οι οποίες δόθηκαν το έτος 2004 (Δήμαρχος κ. Γαλούνης) με απ' ευθείας αναθέσεις συνολικού ποσού 45.129,05 € και η άλλη απόφαση αφορά την αποκομιδή των σκουπιδιών στην Δ.Ε. Αστακού από ιδιωτική εταιρεία κατά το χρονικό διάστημα 11.9.2016 έως 20.12.2016. 
Δείτε τις σχετικές αποφάσεις της Ο.Ε. εδώ και εδώ.

5 σχόλια:

 1. Τωρα που πλησιαζει το Πασχα παρτε ενα πασχαλιατικο εορτοδανειο και πληρωστε και τα δυο.
  Ετσι θα κανετε καλες γιορτες και στο φιναλε αλλοι χρεωνονται το δανειο. Ας ειναι καλα τα κοροιδα οι δημοτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. γεωτριστε μαςγεωτριστε μας
  βαλτε μας κατω και καρατρυπηστε μας
  τα θελει ο ποπος μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.