Εργασίες σήμανσης του δρόμου Κανδήλας - Μύτικα τώρα.


Εργασίες σήμανσης του οδοστρώματος του δρόμου Κανδήλας - Μύτικα εκτελούνται αυτή την στιγμή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μιας και αυτή είναι αρμόδια, παρουσία και του Αντιπεριφεριάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Λύτρα όπως ενημερωθήκαμε από αναγνώστες μας.
Πραγματικά πρόκειται για ένα υπέρ απαραίτητο έργο, μιας και το βράδυ ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τον οδηγό να αντιληφθεί που είναι τα όρια του δρόμου και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη και χρειάζεται συχνά να έχεις την μικρή σκάλα στα φώτα.
Καλό θα ήταν επίσης με μισό μέτρο δεξιά και αριστερά, να γινόταν και μία μικρή διαπλάτυνση του δρόμου (υπάρχουν τα περιθώρια) και επίσης να κοβόταν πιο προσεκτικά χόρτα και θάμνοι στα πλαϊνά, γιατί επαναλαμβάνουμε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες η κίνηση στο συγκεκριμένο δρόμο είναι πολύ μεγάλη, ημέρα και νύχτα.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.