Παρέμβαση στο Facebook του κ. Λευτέρη Μάντζαρη για τo τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.


Πηγή: Facebook.
Του κ. Λευτέρη Μάντζαρη.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και συγκεκριμένα σοβαρά θέματα του Δήμου Ξηρομέρου και μάλιστα γίνεται από το μέλος της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κ. Λευτέρη Μάντζαρη, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Δείτε το σχόλιο του κ. Μάντζαρη:
Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα και η εικόνα ήταν απογοητευτική. Πέρα από την πάγια εικόνα όπου σύμβουλοι πάνε κι έρχονται ακατάπαυστα κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, εκτός από την ώρα της ψηφοφορίας, ήταν τραγική και η εικόνα της αντιπολίτευσης και αναφέρομαι κυρίως στη μείζονα αντιπολίτευση η οποία εκπροσωπείται από επτά συμβούλους.
Απουσίαζαν άπαντες!!!!! Και οι επτά!!!
Δεν έχει καμιά σημασία τα θέματα που είχαν έρθει προς συζήτηση. Είναι αδιανόητο να παρουσιάζεται αυτή η εικόνα την ώρα που ο Δήμος Ξηρομέρου περνάει δύσκολες ώρες. Σχολιάστηκε από όλους με τα χειρότερα λόγια, συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους!!
Ο τρόπος σχηματισμού των ψηφοδελτίων είναι ένας λόγος (όταν η συγκρότηση του συνδυασμού δεν γίνεται πάνω σε αρχές και πρόγραμμα), ο άλλος κατά τη γνώμη μου είναι το δίκτυο διαπλοκής που καταδυναστεύει και το Δήμο Ξηρομέρου και που εξυπηρετεί συγκεκριμένους ανθρώπους και συμφέροντα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.