Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Κοινωφελούς στη δράση Let's Do It Greece.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Για πρώτη χρονιά φέτος η «Κοινωφελής Επιχείρηση» του Δήμου Ξηρομέρου συμμετείχε στην Πανελλήνια εθελοντική περιβαλλοντική δράση “Let’s Do It Greece” 2017, μεταδίδοντας το μήνυμα του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Με ενδεικτικά συνθήματα «Φροντίζουμε το περιβάλλον και ομορφαίνουμε τον τόπο μας» & «Γινόμαστε η αλλαγή που περιμένουμε» μικροί και μεγάλοι κάτοικοι του Δήμου μας συμμετείχαν ενεργά στην πρωτοβουλία αυτή καθαρίζοντας μερικά σημεία και δείχνοντας τον τρόπο για μια μεγάλη θετική αλλαγή για τον τόπο μας και το περιβάλλον.
Ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή στη δράση είχαν οι δυο δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» υιοθετώντας και εκπέμποντας το μήνυμα του εθελοντισμού και συμβάλλοντας στην προώθηση της δράσης καθώς και τα 3 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Αστακού - Φυτειών - Κανδήλας που αφιέρωσαν διάστημα μιας εβδομάδας καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας μερικά σημεία του Δήμου μας.
Παραλία Αστακού και πάρκο έναντι παιδικής χαράς, αύλειος χώρος ΚΔΑΠ Αστακού, αύλειος χώρος ΚΔΑΠ Φυτειών και γύρω, αύλειος χώρος ΚΔΑΠ Κανδήλας και κεντρικός δρόμος του χωριού από το ΚΔΑΠ μέχρι το Γυμνάσιο της Κανδήλας, είναι ορισμένα από τα μέρη τα οποία καθαρίστηκαν από τα σκουπίδια και καλλωπίστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας η οποία προωθεί το πρότυπο για μια ευσυνείδητη συμπεριφορά απ’ όλους τους πολίτες του Δήμου. Η αξία του εθελοντισμού, ο σεβασμός για το περιβάλλον και η προστασία του αποτελούν κίνητρα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών καθιστώντας τους ενεργούς.
Αποδείχτηκε πως όλοι μαζί μπορούμε να ομορφύνουμε τον χώρο μας, τον τόπο μας και να κάνουμε λίγο πιο όμορφο τον πλανήτη μας!
Ευχόμαστε του χρόνου να συμμετέχουμε ξανά στο Let’s Do It Greece με μια μεγαλύτερη εθελοντική οικογένεια ενώ το πάθος, η όρεξη για τη δράση, το κέφι και τα χαμόγελα που είχαν τα παιδιά που έλαβαν μέρος να είναι ίδια και για τους μεγάλους γι’ αυτή αλλά και για κάθε άλλη ανάλογη δράση που πραγματοποιείται στο Δήμο μας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.