67.364,94 € για συντήρηση αντιπυρικών ζωνών του Δήμου Ξηρομέρου.


Το ποσό των 67.364,94 € διαθέτει ο Δήμος Ξηρομέρου για συντήρηση αντιπυρικών ζωνών στο Δήμο Ξηρομέρου, μιας και σε αυτή τη περίπτωση ισχύουν οι αποφάσεις διαπίστωσης αδυναμίας εκτέλεσης των υπηρεσιών του άρθρου 61 παρ. 1 και 2 του Ν. 3979/2011 για το έτος 2017.
Τα χρήματα αυτά προέρχονται από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για πυροπροστασία έτους 2017, και ο Δήμος Ξηρομέρου επιλέγει να κατευθύνει αυτό το αρκετά μεγάλο ποσό προς τη συντήρηση αντιπυρικών ζωνών (μόνιμα εκεί πάνε τα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια) και όχι προς κάποια άλλη δράση (π.χ. προμήθεια ή εγκατάσταση εξοπλισμού πυροπροστασίας).

Έχουμε λοιπόν:
 • 21.661,56 € απ' ευθείας ανάθεση για αντιπυρικές Δ.Ε. Αλυζίας (δείτε εδώ).
 • 21.661,56 € απ' ευθείας ανάθεση για αντιπυρικές Δ.Ε. Φυτειών (δείτε εδώ).
 • 24.041,82 € ανάληψη υποχρέωσης για αντιπυρικές Δ.Ε. Αστακού (δείτε εδώ).
Σύνολο: 67.364,94 €.

2 σχόλια:

 1. πολυ θελω να δω τις συντηρημενες αντιπυρικες.
  που βρισκονται?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. NA EBGA PERA KEI STO KARAOULI KAI AGNATEPSE, OULA KIA TA BNA KAI TA XOURIAFXIA KATHARSANE, KAI AMA DEN MPOREIS NA DEIS TIPOTA PIGENE SE OFTHALMIATRO POU PAO KAI EGO , GIATI KAI EGO DEN BLEPO TIPOTA

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.