Ολόκληρο το βίντεο από την συζήτηση αποδοχής των όρων, του τεράστιου δανείου του 1.107.000 € από το Studio Nafpaktos.


Το Blog μας αναρτά το βίντεο ολόκληρης της συζήτησης που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής 25.6 και αφορούσε την αποδοχή των όρων του τεράστιου δανείου του 1.107.000 €, για να μάθουν οι δημότες πως φορέσαμε το φέσι Γαλούνη, και πως «οι όμορφοι Δήμοι...., όμορφα χρεώνονται». Το βίντεο προέρχεται από το Studio Nafpaktos, του οποίους και ευχαριστούμε πολύ.
Όταν γνωρίζεις πολύ καλά αναλαμβάνοντας την Διοίκηση, ότι έχεις να διαχειριστείς ένα Δήμο με πολλά οικονομικά προβλήματα, ξέρεις ότι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι καλός νοικοκύρης και να μετράς και το ευρώ που εισπράττεις και που το ξοδεύεις.
Δυστυχώς εντελώς ξαφνικά βρεθήκαμε στην θέση και μας ανακοινώθηκε ότι πρέπει να συνάψουμε δάνειο ύψους 1.107.000 €, όχι γιατί ο Δήμος μας σκοπεύει να πραγματοποιήσει μία μεγάλη αναπτυξιακή επένδυση επ' ωφελεία των δημοτών από την προστιθέμενη αξία της επένδυσης, κάτι που είναι θεμιτό, αλλά για να κλείσει ο προϋπολογισμός του 2017, δηλαδή να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα.
Το ξαφνικά πηγαίνει γι αυτούς που δεν τα παρακολουθούσαν από κοντά. Γι όσους ασχολούνται και τα παρακολουθούν, ήταν βεβαιότητα και θέμα χρόνου το καράβι να πάει στα βράχια με την ακολουθούμενη οικονομική διαχείριση.
Εμείς πιστεύουμε ότι οι βαριές αρρώστιες θέλουν δραστικές θεραπείες, εγχείριση και αν ο οργανισμός δεν έχει καμία ελπίδα τότε πάμε σε αναγέννηση. Φυσικά για την συγκεκριμένη ψηφοφορία θα ψηφίζαμε όχι, με την αιτιολόγηση ότι, σε μία δημοτική αρχή με αυτή την οικονομική διαχείριση για δυόμισι χρόνια, σε οικονομικό θέμα ούτε τον πυρετό μας δεν θα της δίναμε. ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.
Τώρα ποια είναι η αρρώστια, δεν θα σας το πούμε εμείς, γιατί όλοι οι δημότες και πολύ περισσότερο οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν και με λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτή η αρρώστια ξεκινά χρονικά πάντα προεκλογικά όταν δημιουργούνται με το τρόπο που δημιουργούνται οι συνδυασμοί. Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Αν γίνει κανένα θαύμα και αυτά που τώρα ισχύουν αναιρεθούν στο πολύ σύντομο μέλλον, υπάρχει ελπίδα ο ασθενής να ανανήψει εκπλήσσοντας μας όλους. Άλλα με τον συγκεκριμένο επικεφαλής του Δήμου, ακόμα και τα θαύματα αποκλείονται...


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.