Εγκαινιάστηκε η έκθεση Ειδών Λαϊκής Τέχνης με θέμα τον παραδοσιακό γάμο του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.


Έγιναν χτες Τρίτη στις 08:00 μ.μ. τα εγκαίνια της πολύ ωραίας έκθεσης Ειδών Λαϊκής Τέχνης με θεματολογία τον παραδοσιακό γάμο, που είναι στημένη από το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα στο Πνευματικό Κέντρο.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποίησε το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, είναι κάτι που απαιτεί πολύ προετοιμασία, δουλειά και χρόνο. Η έκθεση θα παραμείνει στο Πνευματικό Κέντρο μέχρι το Σεπτέμβριο, ώστε το κοινό να έχει την δυνατότητα να την επισκεφθεί.
Η μικροί μαθητές με την καθοδήγηση της Δ/ντριας του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα κας Γεωργίας Παλουμπά, ενημέρωσαν τους γονείς τους, και τότε μπαούλα άνοιξαν, αποθήκες ερευνήθηκαν, αντικείμενα παλιά ξεσκονίστηκαν και ήρθαν ξανά στο φως, και με πολύ επιμέλεια στήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο σε μία έκθεση που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.