Που βρίσκεται το θέμα της δημοπράτησης του νέου κτιρίου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα;


Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο του Αγρινίου ότι το νέο κτίριο του Λυκείου Θέρμου, το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το ίδιο χρονικό σημείο μαζί με το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα (δείτε εδώ), βαίνει προς δημοπράτηση στις 4 Ιουλίου και τα ερωτήματα μας εύλογα προς το Δήμο Ξηρομέρου.
 • Σε ποια φάση βρίσκονται οι διαδικασίες δημοπράτησης του δικού μας σχολείου;
 • Η δέσμευση του κ. Δημάρχου ότι θα έχει δημοπρατηθεί και θα ξεκινούσε το έργο πριν την έλευση του 2018 ισχύει;
Το ότι το έργο έχει πάρει το δρόμο του το γνωρίζουμε και δεν ανησυχούμε. Απλά εύλογα ερωτήματα θέτουμε, μιας και βλέπουμε το αντίστοιχο έργο του Θέρμου που μαζί ενταχθήκαμε, να δημοπρατείται στις 4 Ιουλίου ενώ εμείς τίποτα ακόμη.

Φύλλο 2480 της Τετάρτης 24 Ιουνίου, εφημερίδας ''Μαχητής''.

6 σχόλια:

 1. Μύτικαpress μήν ασκείς στην πολιτική εξουσία πιέσεις πολλές.
  θα βροντήξουν και θα φύγουν και μετα δέν θάχεις θέματα να γράφεις και να λές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
  ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
  ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ BLOG
  ΓΙΑΤΙ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Την ευθύνη διοίκησης του Δήμου την έχει η Συμπολίτευση, αυτή παίρνει αποφάσεις, αυτή χαράσσει τις γραμμές και αυτή έχει την ευθύνη τελικά για τα συμβαίνοντα στον Δήμο Ξηρομέρου.
  Ο θεσμικός ρόλος της Αντιπολίτευσης είναι πολύ σημαντικός, να ελέγχει και να ασκεί κριτική στην Συμπολίτευση αλλά και να προτείνει με εποικοδομητική στάση.
  Το γιατί ασχολούμαστε με την Συμπολίτευση λοιπόν είναι προφανές (και με την προηγούμενη δημοτική αρχή το ίδιο κάναμε, τα κείμενα ευτυχώς υπάρχουν).
  Τώρα κριτική για την Αντιπολίτευση όταν αυτή δεν αποφασίζει πράγματι δεν κάνουμε. Για το αν εκτελεί καλά το θεσμικό της ρόλο ας το κρίνουν οι πολίτες. Πάντως μιας και λέμε Αντιπολίτευση, θυμίζουμε ότι υπάρχουν 4 παρατάξεις και δεν νομίζουμε ότι αποτιμάται η εκτέλεση των καθηκόντων τους το ίδιο. Οι έχοντες μυαλό, μάτια και ακοή καταλαβαίνουν και ας κρίνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι τέσσερις ?
  πες καλλίτερα δεκατέσσερις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο δημος θερμου ειναι ο μικροτερος της αιτωλοακαρνανιας ετσι για να γνωριζουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Me ekeinon to viologiko ti ginete vre pedia? Pano apo pente xronia perasan apo tote pou entahtike sto ESPA!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.