Ακύρωση απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.


Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου που αφορά την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την 6η Δ.Υ.ΠΕ., για την επισκευή της στέγης του Κ.Υ. Αστακού.
Τώρα τι να σχολιάσουμε εμείς..., «αλλού βαρούν τα κρόταλα και αλλού χορεύει η αρκούδα». Ας το αφήσουμε καλύτερα..., μη αναφερθούμε παραπάνω..., γιατί θα πούμε πράγματα που δεν πρέπει.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

2 σχόλια:

  1. Αυτά παθαίνουμε όταν γίνονται στον δήμο
    όλα στο πόδι και με βιασύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν εξελίσεται κάτι σωστά στον δήμο, η δημοτική αρχή " δάφνες " με δημόσιες ανακοινώσεις της διεκδικεί,
    και όταν κάτι δέν πάει σωστά πέφτει στο δήμο, σιγή-σιωπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.