Η μηχανή του χρόνου: Μυτικιώτες πηγαίνουν να προσκυνήσουν στο Κεφάλι της Παναγίας στον Κάλαμο.


Μία πολύ ωραία φωτογραφία σας παρουσιάζουμε σήμερα. Απαθανατίζει Μυτικιώτες να πηγαίνουν στον Κάλαμο να προσκυνήσουν στην εκκλησία στο Κεφάλι της Παναγίας που γιορτάζει αρχές Καλοκαιριού. Η χρονολογία της φωτογραφίας πρέπει να είναι της δεκαετίας του '60.
Ευχαριστούμε θερμά την Μυτικιώτισσα κα Βάσω Τσαμπιέρη για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όπως και πολλών άλλων. Ένας πραγματικός θησαυρός αναμνήσεων, που έχουμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε σταδιακά.

2 σχόλια:

  1. Ειναι δεκαετία του '50 , αρχές , και ειναι αγαπημένη μου φωτογραφια αφού ο άνδρας που στέκεται αριστερά ειναι ο πατέρας μου !!! Εγω μάλλον δεν είχα γεννηθεί γιατι δεν βλεπω την μάνα μου να συμμετέχει!!! 1η Ιουλίου που γιορτάζει η Παναγια στο Κεφαλι, επίκαιρη , αφου σε λίγες μέρες γιορτάζει η χάρη της!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ομορφη φωτογραφια.Νομιζω πως ακουω το κλαμα της Φονης και το γελιο της θεια-Λετας. Ομορφα σεργιανια στην πιο ομορφη γωνια του κοσμου μου . Σας ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.