Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το θεατρικό έργο "Ο Μορμόλης" (φωτογραφίες).Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας δόθηκε με μεγάλη επιτυχία από τα παιδιά η θεατρική παράσταση "Ο Μορμόλης". Είναι ο τίτλος ενός θεατρικού έργου για παιδιά, το οποίο γράφτηκε απ' τον Γερμανό θεατρικό συγγραφέα Ράινερ Χάχφελντ, και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της λήξης της σχολικής χρονιάς.
Οι παρευρισκόμενοι γονείς και άλλοι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά για το υποκριτικό τους ταλέντο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους δασκάλους τους.
Εμείς τους ευχόμαστε καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι..!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.