Δελτίο τύπου για την εκδρομή των ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου στην Αθήνα.


Αστακός, 7-6-2017
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ
ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΠΑΙΔΙΩΝ (Κ.Δ.Α.Π.)
ΑΣΤΑΚΟΥ-ΦΥΤΕΙΩΝ-ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδρομή των 3 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ξηρομέρου. Το Πρόγραμμα περιείχε επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στις ποικίλες συλλογές του μουσείου που περιελάμβαναν αντικείμενα και αρχαία δημιουργήματα που μας προκάλεσαν θαυμασμό, αποκτώντας μια πρωτόγνωρη και αξιομνημόνευτη μουσειακή εμπειρία.
Ακολούθησε η επίσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων, όπου είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην αίθουσα των συνεδριάσεων, να μάθουμε για την ιστορία του κτιρίου, την σπουδαιότητα του χώρου που βρισκόμασταν και τον ρόλο της Βουλής. Ο αρκετός ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εκδρομή μας και αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκπαιδευτικής εκδρομής των τριών Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ξηρομέρου και κυρίως τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνο Γεωργούλα και τα μέλη του Δ.Σ.





























1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ7 Ιουνίου 2017 στις 9:33 π.μ.

    Μια ενδιαφερουσα εκδρομη και εμπειρια για τα παιδια στα πλαισια της λειτουργιας των ΚΔΑΠ. ΜΠΡΑΒΟ στο προσωπικο των ΚΔΑΠ που προσπαθει . Δεν αντιλαμβανομαι ομως τις ευχαριστιες του δελτιου τυπου των ΚΔΑΠ προς τον προεδρο και το ΔΣ : ΔΗΛΑΔΗ ο προεδρος και το ΔΣ αυτοπροβαλλονται μεσω του ανυπαρκτου γραφειου τυπου για μια αυτονοητη δραση ενος φορεα που χρηματοδοτειται αδρα απο δημοσιο χρημα ; Λιγη αυτοσυγκρατηση δεν βλαπτει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.