Απόφαση Λιμενάρχη Λευκάδας, σε θέματα προσέγγισης, πρόσδεσης, αγκυροβολίας και αλιείας σε παραλίες που συρρέει πλήθος λουόμενων


Εκδόθηκε και κοινοποιήθηκε για εκτέλεση η απόφαση του Λιμενάρχη Λευκάδας με θέμα: «Λήψη μέτρων ρύθμισης θαλάσσιας κυκλοφορίας και αλιείας σε θαλάσσιες περιοχές στις οποίες συρρέουν λουόμενοι εντός περιοχής δικαιοδοσίας Λιμενικής Αρχής Λευκάδας», με χρονικό διάστημα εφαρμογής έως 30.9.2017 (δείτε εδώ).
Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά και τον Δήμο Ξηρομέρου και αναφέρεται σε θέματα προσέγγισης, πρόσδεσης, αγκυροβολίας και αλιείας σε παραλίες που συρρέει πλήθος λουόμενων ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι σημαντήρες.
Μία απόφαση πολύ σημαντική, μιας και αποτελεί το νομικό πλαίσιο της παρέμβασης του Λιμενικού όταν αυτό καλείται να επιβάλει την παραπάνω απόφαση.
Φυσικά εννοείται ότι όλοι, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και αλιείς, πρέπει να φροντίσουμε καταρχήν να γνωρίζουμε την απόφαση και δευτερευόντως και πιο σημαντικό, να φροντίσουμε να συμμορφωνόμαστε στην παραπάνω απόφαση, και να μη δημιουργούμε προβλήματα με συμπεριφορές και ενέργειες μας αυθαίρετες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.