Ακύρωση αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου.


Ακυρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου οι αποφάσεις 94/2017 και 95/2017 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου. Οι αποφάσεις αφορούν ορισμούς επιτροπών του νέου νόμου 4412/2016 και συγκεκριμένα: «Ορισμού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών Έργων» και «Ορισμού Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων Έργων».
Οι αποφάσεις αυτές κρίθηκαν από την Αποκεντρωμένη ως μη νόμιμες για λόγους που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω. Δύσκολη η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα πούμε εμείς. Μέχρι τώρα είχαμε μάθει να λέμε αυτός ο αιρετός στη τάδε επιτροπή, ο άλλος στην δείνα, οι πρόθυμοι και δικοί μας θα συμπληρώσουμε, και πάμε παρακάτω.
Δείτε εδώ και εδώ τις ακυρώσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.