Βάζει μπροστά το πρόγραμμα στήριξης υπερηλίκων της Δ.Ε. Αλυζίας η Κοινωφελής.


Αστακός, 30/6/2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ. 2646041482 
e-mail: k.epixeirhsh_dxiromerou2016@yahoo.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Το 2010 διακόπηκε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», που υλοποιούνταν στην πρώην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας, εξαιτίας των κακών χειρισμών της τότε Δημοτικής Αρχής.
Λαμβάνοντας αυτό υπόψη καθώς και τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, με την υποστήριξη του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής αποφάσισε την στήριξη/παροχή βοήθειας στους υπερήλικες και τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, στην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας.
Καταρτώντας πρόγραμμα επισκέψεων στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αλυζίας και συγκεκριμένα στην Κανδήλα, στον Μύτικα, στο Αρχοντοχώρι, στον Βάρνακα και στην Παναγούλα, για πρώτη φορά την Πέμπτη 29-06-2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Τοπική Κοινότητα της Κανδήλας. Η βοήθεια του Προέδρου του τοπικού διαμερίσματος κ. Κράββαρη Σπύρου ήταν πολύτιμη καθώς συνόδευσε το προσωπικό μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Γεωργούλα Κων/νο σε οικίες υπερήλικων ατόμων, που έχουν την ανάγκη στήριξης από το εν λόγω πρόγραμμα.
Αιτήσεις για στήριξη και παροχή βοήθειας στους υπερήλικες μπορούν να υποβληθούν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου πάνω από τον παιδικό σταθμό του Αστακού κατά τις πρωινές ώρες ή ηλεκτρονικά στο e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 26460-41482. Υπεύθυνη του Προγράμματος κα Νικολοπούλου Ειρήνη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.