Πρόβλημα με την ύδρευση στη Τ.Κ. Παναγούλας. Το πρόβλημα γνωστό εδώ και μέρες, αλλά μέχρι τώρα αδιαφορία.


Δέκτες τρομερών παραπόνων γίναμε τις τελευταίες ημέρες από συμπολίτες μας κατοίκους της Παναγούλας. Αιτία ότι εδώ και αρκετές ημέρες αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με το νερό μιας και πολλές ώρες της ημέρας, αλλά και ημέρες ολόκληρες δεν έχουν σταγόνα, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στη πηγή όπου απαιτείται μία μικρή παρέμβαση - εργασίες.
Ρωτώντας τους αν έχουν ενημερώσει την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, μας απάντησαν ότι τους έχουν γνωστοποιήσει το πρόβλημα πολλές ημέρες τώρα, αλλά δεν βλέπουν να γίνεται τίποτα ενώ οι μέρες περνούν, δηλαδή αδιαφορία πλήρης.
Κάποιοι μάλιστα ετοιμάζονται να προσφύγουν και στον Εισαγγελέα και να ζητήσουν να μην πληρώνουν το ανταποδοτικό τέλος ύδρευσης, γιατί απλά δεν παίρνουν την ανταποδοτική υπηρεσία που δικαιούνται.
Εμείς αυτό που θα πούμε είναι ότι η ανταποδοτική υπηρεσία της ύδρευσης είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής και ας δουν το θέμα εκεί στο Δήμο Ξηρομέρου και ας δώσουν λύση σύντομα, γιατί οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται αφάνταστα καλοκαιριάτικα.

Υ.Γ.: Για να έχουμε το δικαίωμα να μπορούμε να στέλνουμε λογαριασμούς και ραβασάκια προειδοποίησης στους δημότες για τα τέλη ύδρευσης, θα πρέπει πρωτίστως να φροντίζουμε να παρέχουμε το αγαθό της ύδρευσης αδιάλειπτα και με όλους τους προβλεπόμενους κανόνες.

2 σχόλια:

  1. Μ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Edw dipsame exoume pei to nero neraki kai oloi i dimotiki arxh afanth!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.