Πρόσκληση σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Κανδήλα την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017.[Η εκδήλωση αναβάλλεται λόγω πένθους. Συλλυπητήρια φίλε Ανδρέα και προς όλους τους οικείους της]. Οι φίλοι της Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας, από αγάπη για τον τόπο τους διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση και σας καλούν την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και ώρα 10:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Θα είναι μαζί μας για να μας διασκεδάσουν οι: Κώστας και Μάκης Αριστόπουλος στο κλαρίνο και Γιώργος Καψάλης, Μαρία Γιαννακά και Σπύρος Κουτρουμάνος στο τραγούδι.
Σε όλους τους καλεσμένους θα μοιραστεί ψητό κρέας ΔΩΡΕΑΝ.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ανακαίνιση - αποπεράτωση των εξωκλησιών της Ενορίας μας. Του Αγίου Γεωργίου, της παλαιάς ιστορικής Ιεράς Μονής των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και του Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στο κοιμητήριο του χωριού.

2 σχόλια:

  1. Η εκδήλωση ακυρώθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε το αφήνω για να φανεί ότι στο τόπο μας, εξακολουθούμε να σεβόμαστε την απώλεια νέων ανθρώπων και αναβάλλουμε γλέντια. Άλλα το μυαλό σου δεν πάει σε αυτά. Τα άλλα στα επιστρέφω όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.