Πρόσκληση για ομιλία - παρουσίαση του συμπατριώτη μας κ. Σπύρου Δ. Ζαβογιάννη.


Την Δευτέρα 21.8 και ώρα 09:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία - παρουσίαση του συμπατριώτη μας Μυτικιώτη Σπύρου Δ. Ζαβογιάννη, με θέμα: «Το αμυντήριο - παρατηρητήριο Καστρί», στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ''Μύτικας - Καλοκαίρι 2017''.
Εμείς σας προτείνουμε να παραβρεθείτε στην συγκεκριμένη εκδήλωση, για να γνωρίσετε άγνωστα ιστορικά στοιχεία της περιοχής που ζούμε και που με πολύ ωραίο, γλαφυρό και μοναδικό τρόπο θα μας παρουσιάσει ο συμπατριώτης μας κ. Σπύρος Δ. Ζαβογιάννης, ο οποίος έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του μελετώντας την ιστορία της αρχαίας πόλης της Αλυζίας και όχι μόνο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.